Widok

lux med-jaki lekarz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ponieważ właśnie odebrałam kartę pacjenta lux medu, zastanawiam się nad ginekologiem, jakiego polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie też jestem w ciąży i czeka mnie zmiana lekarza :/

ale nie podoba mi się perspektywa tak długiego oczekiwanie :/

miesiąc temu przedłużałam ubezpieczenie - i nic nie pisali, że rezygnują ze współpracy z tyloma przychodniami, ograniczając się wyłącznie do Lux Medu...

w takim razie nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować z tego ubezpieczenia i wykupić inne - bardziej korzystne :/
to zalezy do jakiego lekarza. jak pisałam wyzej ja chodzę do doktor stachowiak i do niej czeka się długo.ja całe szczęscie ze względu na ciążę zawsze jestem zapisywana na nastepną wizyte bez problemu ale do niej czeka się nawet ponad miesiąc.

tak tez jest z kardiologiem-na wizytę czekałam 3 tygodnie.
strasznie mnie to wkurza bo w informacji,jaką mój pracodawca otrzymal od lux medu jest napisane ,że termin oczekiwania na wizytę max 5 dni ale tak jest do np tylko do internisty czy dermatologa
Dziewczyny - nie straszcie mnie!

nie mówicie, że w Lux Medzie czeka się na wizytę u ginekologa tyle co w państwowej przychodni!!!

grrrrrrrr :/

niestety od kwietnia moja karta CM LIM będzie obowiązywała tylko tam... grrrr :[

a teraz w Endomedzie mogłam zapisywać się z tygodnia na tydzień - nawet do endokrynologa :/
dzięki dr Szymuli zaszłam w ciążę,a mam pco.nie zauważyłam by był niemiły,raczej bardzo cierpliwy ,spokojny,starał się mnie uspokoić.lekarz też człowiek ma prawo do gorszych dni.chodziłam do tego pana wielokrotnie
Ja polecam dr Szymulę, uważam że jest profesjonalny, aczkolwiek słyszałam że nie ma cierpliwości słysząc niektóre pytania. Ja chodziłam do niego kiedy leczyłam sprawy hormonalne, tłumaczył, załatwiał badania. Uważam, że mogło coś się w jego życiu wydarzyc skoro zrobił się dla niektórych niemiły. Wiem, to go nie tłumaczy, ale jesli chodzi o znajomość tematu to w pełni mu ufałam.
dzwoniłam dzisiaj i stachowiak ma wolne dopiero 27 kwietnia!!! zapisałam się więc na 31 marca do makowskiej, też nieźle się czeka
Byle tylko nie Szymula, już chyba każdy inny jest od niego lepszy !!!!
ja chodzę do doktor stachowiak, prowadzi moją ciążę.bardzo ciepła,serdeczna kobieta.spokojnie odpowiada na moje pytania.na usg zwracała się do mojego maleństwa per "bąbelku" i jakoś to mnie tak rozczuliło :) cięzko jest się do niej dostać,termin oczekiwania 3-4 tygodnie.
dzięki kati, ja generalnie wolę ginekologów kobiety, więc tą panią brałam pod uwagę
Doktor Makowską. Odradzam z całego serca doktora Szymulę, jeśłi spróbujesz się zarejestrować najprawdopodobniej to będzie lekarz, który pierwszy będzie miał wolne terminy. Wizyta u tego lekarza to dramat - tu masz link do opinii na temat tego lekarza - ja sama na własnej skórze przekonałam się, że najgorsze z nich są prawdziwe
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-27169-jaroslaw-szymula-ginekolog-endokrynolog-gdansk-1.php

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry