Widok
Doktor Makowską. Odradzam z całego serca doktora Szymulę, jeśłi spróbujesz się zarejestrować najprawdopodobniej to będzie lekarz, który pierwszy będzie miał wolne terminy. Wizyta u tego lekarza to dramat - tu masz link do opinii na temat tego lekarza - ja sama na własnej skórze przekonałam się, że najgorsze z nich są prawdziwe
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-27169-jaroslaw-szymula-ginekolog-endokrynolog-gdansk-1.php
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-27169-jaroslaw-szymula-ginekolog-endokrynolog-gdansk-1.php
Ja polecam dr Szymulę, uważam że jest profesjonalny, aczkolwiek słyszałam że nie ma cierpliwości słysząc niektóre pytania. Ja chodziłam do niego kiedy leczyłam sprawy hormonalne, tłumaczył, załatwiał badania. Uważam, że mogło coś się w jego życiu wydarzyc skoro zrobił się dla niektórych niemiły. Wiem, to go nie tłumaczy, ale jesli chodzi o znajomość tematu to w pełni mu ufałam.
Dziewczyny - nie straszcie mnie!
nie mówicie, że w Lux Medzie czeka się na wizytę u ginekologa tyle co w państwowej przychodni!!!
grrrrrrrr :/
niestety od kwietnia moja karta CM LIM będzie obowiązywała tylko tam... grrrr :[
a teraz w Endomedzie mogłam zapisywać się z tygodnia na tydzień - nawet do endokrynologa :/
nie mówicie, że w Lux Medzie czeka się na wizytę u ginekologa tyle co w państwowej przychodni!!!
grrrrrrrr :/
niestety od kwietnia moja karta CM LIM będzie obowiązywała tylko tam... grrrr :[
a teraz w Endomedzie mogłam zapisywać się z tygodnia na tydzień - nawet do endokrynologa :/
to zalezy do jakiego lekarza. jak pisałam wyzej ja chodzę do doktor stachowiak i do niej czeka się długo.ja całe szczęscie ze względu na ciążę zawsze jestem zapisywana na nastepną wizyte bez problemu ale do niej czeka się nawet ponad miesiąc.
tak tez jest z kardiologiem-na wizytę czekałam 3 tygodnie.
strasznie mnie to wkurza bo w informacji,jaką mój pracodawca otrzymal od lux medu jest napisane ,że termin oczekiwania na wizytę max 5 dni ale tak jest do np tylko do internisty czy dermatologa
tak tez jest z kardiologiem-na wizytę czekałam 3 tygodnie.
strasznie mnie to wkurza bo w informacji,jaką mój pracodawca otrzymal od lux medu jest napisane ,że termin oczekiwania na wizytę max 5 dni ale tak jest do np tylko do internisty czy dermatologa
no właśnie też jestem w ciąży i czeka mnie zmiana lekarza :/
ale nie podoba mi się perspektywa tak długiego oczekiwanie :/
miesiąc temu przedłużałam ubezpieczenie - i nic nie pisali, że rezygnują ze współpracy z tyloma przychodniami, ograniczając się wyłącznie do Lux Medu...
w takim razie nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować z tego ubezpieczenia i wykupić inne - bardziej korzystne :/
ale nie podoba mi się perspektywa tak długiego oczekiwanie :/
miesiąc temu przedłużałam ubezpieczenie - i nic nie pisali, że rezygnują ze współpracy z tyloma przychodniami, ograniczając się wyłącznie do Lux Medu...
w takim razie nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować z tego ubezpieczenia i wykupić inne - bardziej korzystne :/