Widok

mamusie z wrzeszcza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sa tu takie??? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
ojjka ty z Wrzescza?? :)
my też jesteśmy z Wrzeszcza
ojjka a gdzie chadzasz na spacerki?
i my również wrzeszczowe :)
Ja chodze czesto z mala nad Strzyze :)
ja też z Wrzeszcza;] też często w parku nad Strzyzą jesteśmy. Sylwia że my w naszym wątku się jeszcze nie zgadałyśmy:D
hej ja też z Wrzeszcza,czasem nad Strzyżą jesteśmy,czasem w parku koło skmki no i na Zaspe na plac zabaw chodzimy:)
ja chadzam przewaznie nad Strzyze , choc jak zacznie sie naprawde cieplutko robic to mam w planach jak najczestsze wypady nad morze :) moze ktos tez bedzie chetny? :)
a ja taka mądra że nie wiem gdzie park nad Strzyżą jest :). My najczęściej biesiadujemy :) w parku koło politechniki/lechii/szpitala studenckiego. Bo obok mieszkam :)
a masz rację :). Jakoś nigdy nie zauważyłam, że Ty też z wrzeszcza jesteś hehe
Sylwia parsk nad Strzyza to ten maly parczek niedaleko rynku we Wrzeszczu tylko po drygiej stronie :)
ja mieszkam przy parku tam gdzie są korty tenisowe.
Do parku studenckiego przy politechnice chodziłam kiedy Jula była maluśka i jeszcze nie chodziła. Dawno tam nie byłam.
Do parku nad strzyżą chodzę od czasu do czasu zahaczając o piaskownicę.
Czasami chodzimy przy skm do parku tam Jula się wybiega.
Park nad Strzyza jest maly i choc w zasadzie niewiele tam nie ma to troche miejca zeby dzieci mohly pobiegac czy pobawic sie w piaskownicy , teraz tam troche smetnie i ponuro ale jak robi sie "sezon" to dzieciaczkow w parku naprawde mnostwo i robi sie tak optymistycznie :) a w wakacje to wlasnie tam duzo czasu tez spedzalysmy do poznycg godzin :)
dlatego częściej chodzę do parku przy SKM tam jest więcej miejsca do biegania.Jest bardziej zielony niż przy Strzyży
ale nad Strzyza jest wiecej przestrzeni i takze duzo miejsca do biegania dla dzieci :):) no i dwie mala ale sa piaskownice i ogolnie jest wesolo :):):):):):):)))) no i zalezy kto co lubi , ja lubie jak jest gwarno i wesolo a nad Strzyza tak wlasnie jest jak zaczynaja sie schodzic dzieciaczki :)
znam sytuację kiedy dziecko zatruło się salmonellą piaskiem z tej jednej piaskownicy. Mimo że jest wybieg dla psów to i tak psy chodzą samopas. A wiadomo jak to dzieci rece do buzi a przy skm nie widziałam żeby ktoś chodził z psami
no to w takim razie trzeba przestac chodzic tam do parku bo jakies kiedys dziecko cos tam niby zlapalo ;):):):):):):))

nie bede sie rozpisywac juz o tym ze wszedzie mozna cos zlapac ! nawet na plazy , czy w tramwaju kiedy dziecko dotknie jezykiem brudnego siedzenia bo i to widzialam albo wlozy wlasnie takie rece do buzi

jolgakda a to w tym parku gdzie chadasz to tak bezwirusowo i bezbakteryjnie ???????? :):):)
wiadomo niema nigdzie bezbakteryjne i bezwirusowo. Julka jest na etapie zbiera petów z ziemi i rysowanie rączką po ziemi.
Często chodzimy do parku przy skm- ce.
a ja lubie Strzyze , poznalam tam duzo mamus , wiec o jakiejkolwiek porze ide zawsze spotykam jakas znajoma mame z ktora mozna posiedziec na laweczce i pogadac a dzieciaczki sie bawia w piasku np :) ja tam lubie Strzyze ;)
Tam chodziłam częściej prawie codziennie w zeszłe lato, mniej więcej sierpień, wrzesień.
ja mieszkam bliżej Kościuszki i bliżej mam do parku koło skm-ki :)
to może się umówimy jakąs grupką w tym parku koło skm-ki na jakieś spacerek;]
jakies propozycje terminu, godziny?
ja czasami jak puszcze Julkę to muszę siłą zabierać bo inaczej by nie wsiadła do wózka nie obędzie się bez walki wtedy.
u nas też po swobodnym bieganiu jest walka przy wsiadaniu do wózka;]
u mnie to samo :). Ucieka wszędzie tam gdzie ja nie idę, jak nie wezmę jej na ręce i nie przeniosę kilka metrów to będzie ciągle chodziła w to samo wcześniej upatrzone miejsce :). Wszelkie psy, koty, ludzie, dzieci zatrzymują ją, a raczej ona ich :). I tak samo jak u Was, za chwilę jest afera jeśli trzeba wsiąść do wózka
aa i ja na spacer bardzo chętnie, ale w tym tygodniu tak badziewnie pracuję że nie dam rady :(
hop podnosze , moze jakis wypadzik ma plaze ;)
podbijam :) kto chetny na spacerki i ploteczki ?:)
ja tez z wrzeszcza. ale wiktorek ma dopiero 2 tygodnie wiec na dłuzsze spacerki jeszcze musimy poczekac
ja pochodzę wrzeszcza(obecnie mieszkam w pruszczu ale czesto jestem u rodziców) :D miło by było czasem pójść na spacer po starych śmieciach :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry