Widok

mamusie z wrzeszcza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sa tu takie??? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
ojjka ty z Wrzescza?? :)
my też jesteśmy z Wrzeszcza
ojjka a gdzie chadzasz na spacerki?
i my również wrzeszczowe :)
Ja chodze czesto z mala nad Strzyze :)
ja też z Wrzeszcza;] też często w parku nad Strzyzą jesteśmy. Sylwia że my w naszym wątku się jeszcze nie zgadałyśmy:D
hej ja też z Wrzeszcza,czasem nad Strzyżą jesteśmy,czasem w parku koło skmki no i na Zaspe na plac zabaw chodzimy:)
ja chadzam przewaznie nad Strzyze , choc jak zacznie sie naprawde cieplutko robic to mam w planach jak najczestsze wypady nad morze :) moze ktos tez bedzie chetny? :)
a ja taka mądra że nie wiem gdzie park nad Strzyżą jest :). My najczęściej biesiadujemy :) w parku koło politechniki/lechii/szpitala studenckiego. Bo obok mieszkam :)
a masz rację :). Jakoś nigdy nie zauważyłam, że Ty też z wrzeszcza jesteś hehe
Sylwia parsk nad Strzyza to ten maly parczek niedaleko rynku we Wrzeszczu tylko po drygiej stronie :)
ja mieszkam przy parku tam gdzie są korty tenisowe.
Do parku studenckiego przy politechnice chodziłam kiedy Jula była maluśka i jeszcze nie chodziła. Dawno tam nie byłam.
Do parku nad strzyżą chodzę od czasu do czasu zahaczając o piaskownicę.
Czasami chodzimy przy skm do parku tam Jula się wybiega.
Park nad Strzyza jest maly i choc w zasadzie niewiele tam nie ma to troche miejca zeby dzieci mohly pobiegac czy pobawic sie w piaskownicy , teraz tam troche smetnie i ponuro ale jak robi sie "sezon" to dzieciaczkow w parku naprawde mnostwo i robi sie tak optymistycznie :) a w wakacje to wlasnie tam duzo czasu tez spedzalysmy do poznycg godzin :)
dlatego częściej chodzę do parku przy SKM tam jest więcej miejsca do biegania.Jest bardziej zielony niż przy Strzyży
ale nad Strzyza jest wiecej przestrzeni i takze duzo miejsca do biegania dla dzieci :):) no i dwie mala ale sa piaskownice i ogolnie jest wesolo :):):):):):):)))) no i zalezy kto co lubi , ja lubie jak jest gwarno i wesolo a nad Strzyza tak wlasnie jest jak zaczynaja sie schodzic dzieciaczki :)
znam sytuację kiedy dziecko zatruło się salmonellą piaskiem z tej jednej piaskownicy. Mimo że jest wybieg dla psów to i tak psy chodzą samopas. A wiadomo jak to dzieci rece do buzi a przy skm nie widziałam żeby ktoś chodził z psami
no to w takim razie trzeba przestac chodzic tam do parku bo jakies kiedys dziecko cos tam niby zlapalo ;):):):):):):))

nie bede sie rozpisywac juz o tym ze wszedzie mozna cos zlapac ! nawet na plazy , czy w tramwaju kiedy dziecko dotknie jezykiem brudnego siedzenia bo i to widzialam albo wlozy wlasnie takie rece do buzi

jolgakda a to w tym parku gdzie chadasz to tak bezwirusowo i bezbakteryjnie ???????? :):):)
wiadomo niema nigdzie bezbakteryjne i bezwirusowo. Julka jest na etapie zbiera petów z ziemi i rysowanie rączką po ziemi.
Często chodzimy do parku przy skm- ce.
a ja lubie Strzyze , poznalam tam duzo mamus , wiec o jakiejkolwiek porze ide zawsze spotykam jakas znajoma mame z ktora mozna posiedziec na laweczce i pogadac a dzieciaczki sie bawia w piasku np :) ja tam lubie Strzyze ;)
Tam chodziłam częściej prawie codziennie w zeszłe lato, mniej więcej sierpień, wrzesień.
ja mieszkam bliżej Kościuszki i bliżej mam do parku koło skm-ki :)
to może się umówimy jakąs grupką w tym parku koło skm-ki na jakieś spacerek;]
jakies propozycje terminu, godziny?
ja czasami jak puszcze Julkę to muszę siłą zabierać bo inaczej by nie wsiadła do wózka nie obędzie się bez walki wtedy.
u nas też po swobodnym bieganiu jest walka przy wsiadaniu do wózka;]
u mnie to samo :). Ucieka wszędzie tam gdzie ja nie idę, jak nie wezmę jej na ręce i nie przeniosę kilka metrów to będzie ciągle chodziła w to samo wcześniej upatrzone miejsce :). Wszelkie psy, koty, ludzie, dzieci zatrzymują ją, a raczej ona ich :). I tak samo jak u Was, za chwilę jest afera jeśli trzeba wsiąść do wózka
aa i ja na spacer bardzo chętnie, ale w tym tygodniu tak badziewnie pracuję że nie dam rady :(
hop podnosze , moze jakis wypadzik ma plaze ;)
podbijam :) kto chetny na spacerki i ploteczki ?:)
ja tez z wrzeszcza. ale wiktorek ma dopiero 2 tygodnie wiec na dłuzsze spacerki jeszcze musimy poczekac
ja pochodzę wrzeszcza(obecnie mieszkam w pruszczu ale czesto jestem u rodziców) :D miło by było czasem pójść na spacer po starych śmieciach :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry