Widok

matka chrestna - bukiecik

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chrzestna bukiecik
Dziewczyny, będę matką chrzestną. Jak zauważyłam na innych chrztach, matka chrzestna podczas ceremonii trzyma w dłoniach bukiecik. Czy znacie jakąś fajną kwiaciarnię w Gdańsku, w której zrobiliby mi taki fajny bukiecik na chrzest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta kwiaciarnia na Grobla IV super mi pasuje bo to bardzo blisko do kościoła św Mikołaja, a tam właśnie będzie chrzest :) dzięki wielkie
to chłopczyk, dzięki dziewczyny za pomysły
Polcia, polecam ci kwiaciarnie alternatywne - żadnych brokatów, serduszek i plastikowych wstążek.
W Alternatywnej we Wrzeszczu (k.Manhattanu) zamawiałam wiązankę ślubną i stroiki na święta. Podobnie robią na Grobli

"Alternatywna" Kwiaciarnia
Gdańsk, ul. Partyzantów 6 /12, tel. 058 7612862

Mały Park - kwiaciarnia alternatywna
Gdańsk, Grobla IV/3
tel: 58 305-76-95
Polcia - a to bedzie chłopczyk czy dziewczynka?? Bo jak chłopczyk to mozesz mu zamówić taką mini przypinke do marynareczki lub spiworka - mój synek miał ze storczyka
W Madisonie ile dni wcześniej zamawia się bukity? Ile tak płacicie za bukiet?
w madisonie robia sliczne bukieciki, naprawde polecam
ale ja nie chcę każdą kwiaciarkę, bo się wiele razy nacięłam na jakieś nylony, sztuczne plastikowe wstążki, świecidełka, plastikowe serduszka, w ogóle mi o to nie chodzi, strasznie mi się to nie podoba

chodzi mi o jakiś taki bukiecik inny, dopasowany do okoliczności, ale też zrobiony w naturalny sposób i z wyobraźnią

ooo właśnie słyszałam, że w Madisonie robią ładne i coś mi się kojarzy też że na Morenie jest taka alternatywna kwiaciarnia
nie wiem jak na chrzest ale my zawsze robimy bukiety w Madisonie - bardzo nam sie podobaja i wcale nie drogo..
Polcia- każda kwiaciarnia Ci zrobi, jak tylko powiesz na jaką okazję.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry