Widok

mebelki dla dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,nie tylko te co maja dzieci,gdzie mogę w Gdańsku kupić mebelki do dziecinnego pokoiku? Oglądałam jedne w Abra w Auchanie,w Nowym Porcie...gdzie jeszcze można coś znależć? Bo niby jest trochę tych meblowych ale do dziecięcych pokoi niewielki wybór. Gdzie kupiłyście mebelki dla swoich pociech? A czy mogę prosić o zdjęcia bo szukam inspiracji na dziecinny pokoik. Kubuś ma już 3 latka,zaraz będzie braciszek,a pokoik nieumeblowany!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep "Mama i ja" na Grunwaldzkiej (na wysokości przystanku SKM Gd.-Przymorze). Kiedyś była jego filia w ETC na Zaspie (dawno nie byłam). Kupiliśmy zestaw firmy VOX: łóżeczko, szafa, komoda. Służy już 5 lat, bo łóżeczko ma wymiary 140 x 70 i można je bez trudu "przerobić" na tapczanik.
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10103&catalogIdentifier=irwtree003&cattype=top&identifier=00010_irwtree003

tu przeciez sa rózne regały, szafy itd do pokoju dla dzieci

Z ikei mam stolik i krzesełko,szukam raczej meblościanki ale dziękuję za odpowiedż.

w ikei

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry