Widok

mebelki dla dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,nie tylko te co maja dzieci,gdzie mogę w Gdańsku kupić mebelki do dziecinnego pokoiku? Oglądałam jedne w Abra w Auchanie,w Nowym Porcie...gdzie jeszcze można coś znależć? Bo niby jest trochę tych meblowych ale do dziecięcych pokoi niewielki wybór. Gdzie kupiłyście mebelki dla swoich pociech? A czy mogę prosić o zdjęcia bo szukam inspiracji na dziecinny pokoik. Kubuś ma już 3 latka,zaraz będzie braciszek,a pokoik nieumeblowany!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ikei

Z ikei mam stolik i krzesełko,szukam raczej meblościanki ale dziękuję za odpowiedż.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10103&catalogIdentifier=irwtree003&cattype=top&identifier=00010_irwtree003

tu przeciez sa rózne regały, szafy itd do pokoju dla dzieci

Sklep "Mama i ja" na Grunwaldzkiej (na wysokości przystanku SKM Gd.-Przymorze). Kiedyś była jego filia w ETC na Zaspie (dawno nie byłam). Kupiliśmy zestaw firmy VOX: łóżeczko, szafa, komoda. Służy już 5 lat, bo łóżeczko ma wymiary 140 x 70 i można je bez trudu "przerobić" na tapczanik.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry