Widok

on mnie zostawił :(:(:(:(:(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny nie wiem co sie stało...on mnie po prostu zostawił :( 5 mies przed ślubem. było dobrze...wybieraliśmy mieszkanie...i co? twierdzi że potrzebuje tygodnia dla siebie bo chce wszystko przemyśleć...a ja już wariuje...jeszcze 4 dni koszmaru. nie odbiera nie chce ze mną rozmawiać. co sie stało? kolega mi powiedział że to normalne u facetów przed ślubem, że on też miał taki kryzys, w sumie wszystkie pary które znam miały jazdy przed ślubem. chyba bardzo chce w to wierzyć ale...brak mi już sił :(:(:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koleżanko J a jak się okaże, że jesteś bardzo chora i masz np. raka albo Twoj partner ? Poza tym on zarabia 500zł więcej, ciekawe jak ma podobno własną firmę pensja nie jest stała tylko zależy od wielu czynników więc jak można podać konkretne 500zl więcej ? A tak btw. nie znam żadnej poważnej firmy PR dzialajacej na pomorzu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję ci panama, obserwowałam kilka wątków i zauważyłam że piszesz na tym forum jedne z najlepszych komentarzy, bardzo mądre i trafne. Nikogo nie namawiam. Sama pisałam ze jestem "pęknięta", "zepsuta". Wierzę że prawdziwa miłość przyjdzie z czasem. Tym bardziej ze ostatnio coraz chętniej zostaję w domu tylko po to żeby zobaczyć jak śpi ;)
a co za roznica czy robisz kariere dupa w firmie czy w agencji na jedno wychodzi dziwki tez niezle zarabiaja.... tak wogole co to za firma chyba krzak ze wlasciciel zarabia 500pln wiecej niz jakas lodzia menadzerka :d
ja napisałam swoja opinie nawiązującą do TEMATU DZIEWCZYNY ZACZĘŁY KOMENTOWAĆ WIEC ZACZĘŁAM PISAĆ O SWOICH POWODACH
chyba nie wiesz dziewczyno ile zarabia osoba kierująca działem PR w dużej firmie. Radze spr zarobki potem komentować.
J jjjjjjjjjjj ale nas na prawdę nie interesuje ile zarabiasz , a mam wrażenie ,że cały czas to podkreślasz
wszystko fajnie , ale skoro jak piszesz, obserwowałaś forum to również powinnaś wiedzieć, że "skrajne" opinie wywołują tu sztuczną burzę. Logicznym wiec chyba było, ze przyćmisz główny wątek. tak tworzy się wszechobecny tutaj bajzel, poczynając od tematów nie zrozumiałych - po których nie wyszukasz go za cholerę typu " a może ktoś...." kończąc na takich akcjach. Tak jak napisałam mnie nie interesuje Twój wybór, fajne jest to że dobrze Ci z tym, i Twojemu partnerowi po części pewno też, ale niepotrzebny ferment zrobiłaś w wątku jednak odbiegającym od tematu. tyle z mojej strony.
widzisz tak się składa, że miałam ...ehhh cięzko mi o tym pisac ale co tam.... guza piersi. Na szczęście był bardzo malutki, ponieważ wcześnie wykryty ale bardzo to przeżyłam, bo zaczęłam panikować że może okazać się o wiele bardziej poważny niż był w rzeczywistości. Bardzo mnie wtedy wspierał.

No cóż rynek pomorski to prawda, nie zachwyca agencjami reklamowymi i PR jak Poznań, w którym zaczynałam i Wrocław, w którym skończyłam studia. Ale da się tu żyć za dobre pieniądze pracując jako specjalista ds. PR, będą zatrudnioną w agencji warszawskiej świadczącej usługi dla dużych koncernów pomorskich. Dlatego jako menadżer jednego z działów który opiekuje się naszym klientem na pomorzu mieszkam nad cudownym Bałtykiem
skrajne opinie faktycznie powodują burzę- ale jak dla mnie tylko te, które zdradzają brak szacunku dla Forumek. Przeszkadzają mi też zarozumialce, które przy pomocy forum chcą się dowartościować, przy kazdej mozliwej okazji.
Autorka tej "burzy" chyba nikogo nie uraziła, nie wyzwała od głupków, pustaków i ograniczonych niuniek, wiec nie bardzo kumam oburzenia. Każdy zyje jak chce- nie wiadomo jak sie w przyszlosci potoczy zycie kazdej z nas. pozdrawiam wszystkie Bogate i Zakochane;)
nie podkreślam ile zarabiam ale jeśli ktoś pisze że jestem lodzią z facetem firmy krzak to troche we mnei to uderza że ludzie komentują zarobki nie wiedząc nic na temat finansów. Niektórych wiedza opiera się na info typu pani w sklepie 1500 dyrektor banku na pewno miliony
generalnie masz rację , tylko , że ja wcale nie potępiam J jjjjj tylko zaznaczam, ze robi się tu bajzel tematyczny. O to głównie mi chodzi. Chyba zostanę administratorem i zrobię porządek :))))
to prawda nikogo nie obraziłam, nie miałam takiego zamiaru dlatego boli mnie jeśli ktoś karze mi iść pracować do agencji jako dziwka. Nikogo nie namawiam na mój styl życia. Nie puszczam się. Nie jestem z nikim dla kasy, bo jestem w stanie utrzymać się samodzielnie. Po wielu życiowych perypetiach dokonałam takiego wyboru. Jestem szczęśliwa wiem że pewnego dnia pokocham. Nie rozumiem dziewczyn które mnie obrażają. Każdy żyje jak chce.

Każdemu życzę bogatych mężów i dużo miłości.
Hahahah nie jest dla kasy ..... sama sobie zaprzeczasz widać po twoich wypowiedziach jak robisz ta karierę..... Spokojnie dla dziwek i szmat tez musi być miejsce kazda znajdzie swojego frajera:)
Co za fałsz i zakłamanie,,,,typowe dla osób pracujacych na wysokich stanowiskach w korporacjach...."chyba nie wiesz dziewczyno ile zarabia osoba kierująca działem PR w dużej firmie. Radze spr zarobki potem komentować." Ja wiem J jjjj...i dla osoby z charakterem to jest wciąż za mało by się zeszmacić...Twój poziom finansowy...chce mi sie śmaić jak Cie czytam,gdybyś naprawde reprezentowała sobą JAKIŚ poziom nie tylko finansowy to nie miałabyś problemu ze znalezieniem odpowiedniego faceta a nie kogoś kto,jak twierdzisz "prosi Cię byś go nigdy nie opuszczała"bo to świadczy o naprawde niskiej samoocenie,to samo dotyczy Ciebie,niewiele masz chyba do zaoferowania obok młodego ciała,stanowiska i pieniędzy jakie imponowac mogą Młodym przystojnym kochankom....Kiepskie argumenty...bardzo kiepskie.....
No to zaczyna sie....13.06.2009
pracowałam za darmo robiąc staże i praktyki, ciągnęłam dwa kierunki studiów, pracowałam w sklepie z ciuchami żeby płacić za studia podyplomowe, parzyłąm kawe, robiłam ksera w dużych korporacjach,jeśli MISIA ciebie nie stać na to aby iść na studia bo panny z twoim poziomem kultury jaki tu prezentujesz obrażały by inne osoby z dyplomem to gratuluję i nie obrażaj ludzi którzy wiele poświęcają, pracują i studiują aby potem móc wygodnie żyć. Być może w twojej pracy załatwisz wszystko dupą, ja w mojej mózgiem.
przestraszył sie?? sorry, ale miał wystarczająco czasu zeby sie przestraszyc. teraz nie powinien tak sie zachowywac tylko powinien Cie wspierac. moim zdaniem nie jest Ciebie wart, a co gorsza nie jest wart zadnej babki. niech sie wstydzi ten człowiek. dobrze sie stalo, kopnij go i daj sobie spokój. pomysl co by bylo gdyby... uciekl sprzed ołtarza albo zdradzal Cie po slubie albo zostawil z 3 dzieci??????? pamietaj ze zawsze moglo byc gorzej wiec uszy do góry. popłacz, przecierp to a na pewno niedlugo sie podniesiesz po tym upadku, 3maj sie!
w ogóle mnie nie znasz dziubas30, widzisz nigdy nie napisałam ze mam młodego kochanka, to po pierwsze, po drugie osoba która cie kocha chce być z tobą do końca życia zatem prosi cie abyś przy niej była, nie znasz całej sytuacji w jakiej zabrzmiały te słowa. Nigdy się nie zeszmaciłam. Widzisz - kto to jest odpowiedni facet? Proszę o listę kandydatów wiek do 35 lat z odpowiednim stanowiskiem, z przychodami miesięcznymi nie mniejszymi niż, hmmm powiedzmy 8 tys
aha wykształcenie wyższe, Polak, stanu wolnego,
i jeszcze słówko do J...
w sumie kazdy bedzie rozliczony ze swojego zycia prędzej czy pozniej wiec chyba przemilcze to co tu przeczytałam... mój narzeczony tylko zrobił oczy jak 5zł jak mu przeczytałam Twoje słowa.... masakra..... jestesmy oboje zszokowani Twoim wyrachowaniem... powodzenia w zyciu.
życzę wam szczęścia
do góry