Widok

on mnie zostawił :(:(:(:(:(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny nie wiem co sie stało...on mnie po prostu zostawił :( 5 mies przed ślubem. było dobrze...wybieraliśmy mieszkanie...i co? twierdzi że potrzebuje tygodnia dla siebie bo chce wszystko przemyśleć...a ja już wariuje...jeszcze 4 dni koszmaru. nie odbiera nie chce ze mną rozmawiać. co sie stało? kolega mi powiedział że to normalne u facetów przed ślubem, że on też miał taki kryzys, w sumie wszystkie pary które znam miały jazdy przed ślubem. chyba bardzo chce w to wierzyć ale...brak mi już sił :(:(:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i to są te wielkie zarobki.... ? aha... rzeczywiście na miarę managera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jak pisałam nie podaję tu żadnej kwoty która zasugerowała by moje przychody podałam przykład,

jeżeli zarabiasz więcej niz 8 tys katie bardzo fajnie mam nadzieję że wspierasz jakąś organizacje charytatywną ja przeznaczam część na różnego rodzaju stwoważyszenia
Mam dyplom, a jak widać po Tobie sam dyplom o niczym nie świadczy .... Jeśli nazywasz poszukiwanie bogatego pierdoły praca czy studiami to cóż.... Osoba zaradna , pracowita i mądra nie patrzy na cudza kasę tylko liczy wyłącznie na siebie i nie afiszuje się swoja kasa bo jest do niej przyzwyczajona patrzy tez na rzeczy pod katem ich jakości i przydatnosci a nie tego czy kosztują 500 czy 5000....
hahah menadzerka i takie ortografy sadzi....
no dobrze ja wycofuję się z tematu,

każdy ma prawo żyć jak chce,
nikogo do niczego nie namawiałam, przedstawiłam swoja historię,

powodzenia w przygotowaniach, wszystkim życzę szczęścia i miłości,

trochę pokory dla tych którzy piszą o 8 tysiącach jak o 8 złotych.
Generalnie nasuwa mi się takie powiedzenie: "Nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty".

Pokorę można mieć dla czyichś osiągnięć, a nie dla kasy - rzecz nabyta, dziś masz, jutro możesz stracić wszystko.
przepraszam za błąd w wyrazie "stowarzyszenia"

tak to jest jak jedną ręką piszesz drugą trzymasz telefon
uwierz mi agato mam w sobie pokorę dlatego nie napisałam bezpośrednio ile zarabiam, nikogo nie obraziłam proszę aby mnie również nie obrażano
Podobno miałaś już zakończyć dyskusję?
Dziewczyny dajcie J jjjjjj spokoj.Kazdy uklada sobie zycie sam i jezeli J jjjjj jest dobrze tak jak jest to zycze aby w koncu....ty sama wiesz.
powodzenia.A nie krytykuje bo przeciez nikt nie jest idealny....
Spoko luz dziewczyny.Zostawiamy temat i wracamy do tych związanych z przygotowaniami do ślubu i wesela:-)
A co to za różnica czy 8 zł czy 8 tyś ? Kochana to TYLKO pieniądze
załamana ! Ty się nie martw. Jeśli się skończy teraz to jeszcze nie tak źle. Gorsze są rozwody. Potrzebuje czasu - daj mu. Nie dzwoń, bo poczuje się osaczony. Jeśli Cię KOCHA, to zatęskni i wróci. Faceci czasami potrzebują chwili dla siebie. Boją się uwiązania. Spokojnie, to tylko tydzień, a masz przed sobą całe życie i chyba nie chcesz je spędzić z nieodpowiednim panem. Trzymam kciuki za dobre zakończenie (jakie by ono nie było będzie dobre dla Ciebie i tego się trzymaj)
Pozdrawiam
Jjjjj...wyglądasz mi na kobietę albo zbyt mocno pewną siebie albo taka co wiele przeszła i niekoniecznie były to dobre doświadczenia.Taką trochę samotną i zagubioną w tym świecie,swoim życiu.Ale nie mi to oceniać,nie znam Cię.Aczkolwiek niektóre Twoje słowa są zadziwiające i trudno uwierzyć że z powodu tak przyziemnych spraw chcesz brać ślub.No ale każdy ma swoje priorytety w życiu,smutne tylko to ile osób mozna zranić po drodze by je zdobyć,zrealizować.Zastanawiam się czy kiedykolwiek przyjdą Ci takie mysli do głowy.
~załamana Libra
Wspolczuje Ci bardzo, ale ja bym chyba nie chciala juz z takim facetem brac slubu :(
~J jjjjjj a ja Cie rozumiem, masz swoje powody dlaczego robisz tak nie inaczej.. i na pewno nie bede Cie za nie potepiac, raczej nikt nie powinien tego robic! Zycze Ci powodzenia w zyciu i duzo duzo szczescia :)

przeczekaj ten tydzień... myśmy byli razem prawie 9 lat...i co tak z dnia na dzień? przeczekaj? brak mi tych porannych telefonów, rozmów jego ciepła zapachu... w sobote mówi że mnie kocha a w niedzielę zostawia? mogliśmy odłożyć ślub kupić najpierw mieszkanie...ale nie w taki sposób: "daj mi tydzień dla siebie, chce wszystko przemyśleć pobyć troche samemu w ciszy - tydzień na 9 lat to chyba nie jest dużo, nie dzwoń nie pisz" . świat jest popieprzony i nie ma prawdziwej miłości...bynajmniej ja już w nią nie wierzę...
Jjjjj znam paru takich a jednym z Nich jest mój M.
to moze ty sie zastanów czy warto. Jeżeli przy każdej poważnej decyjzji albo problemie będzie taka scena? Będzie sie to powtarzać, a jak będzie dziecko i sprawy go przytłoczą? znów ucieknie? Zresztą jakby kochał cię prawdziwie nie byłoby miejsca na wątpliwości, no ale to tylko moje zdanie.

a boleć będzie jeszcze bardzo długo, tylko z czasem coraz mniej.
Załamana!
Daj mu tydzień, niektórzy tego potrzebują - widocznie On też.Potem porozmawiajcie o tym i wyjaśnijcie sobie wszystko, a potem podejmiecie decyzje! Trzymam kciuki!
Pozdrawiam!!!
do góry