Widok

nie mam apetytu, wszystko mi smierdzi ...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Już mam tego dość. Wogóle nie odczuwam głodu ani ochoty na nic specjalnego. Czuję się ciągle taka pełna. Ale jak nie jem, to jest mi niedobrze, wiec sie zmuszam żeby coś kąsnąć i po jedzeniu też mi niedobrze. Drażnią mnie wszystkie zapachy spożywcze. Najlepiej wchodzą mi jabłka, ale ile można ich zjeśc??
Czy macie podobnie i jak sobie z tym radzicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja miałąm tylko tak ze jak nie zjadlam to nawet potrafiłam z głodu zwymiotowac ale mi przeszlo

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hM..SPYTAM URYWAJAC SIE Z CHOINKI-A JESTES W CIAZY?? bO JAKOS NIE kojarze, przepraszam:)
Ja mialam mdlosci, ale przez miesiac, nie wymiotowalam wcale..ale mdlosci byly okrutne;(

jeśli jesteś w ciąży to normalne...mnie trzymało przez prawie 4 miesiące :)

no jestem jestem :)
A..to extra:)
wstaw jakis suwaczek, dla lepszego rozpoznania;)

najgorszy jest zapach z lodówki:)

to prawda, zanim ją otworzę to wciągam na chwilę powietrze ::)
zapachy, mdłości, brak apetytu, mi towarzyszyły do końca 3 miesiąca :) nie ma na to za bardzo rady, na mdłości troszkę pomaga wit b6 po konsultacji z lekarzem, imbir, migdały, były takie wątki to poszukaj :) a na zapachy i brak apetytu niestety nic nie da sie poradzic, trzeba przeczekac, powodzenia :)i gratuluje

a od kiedy to zaczęłyście tak źle odczuwać?

chyba tak ok 7 tyg.

Ja jeśli dobrze liczę (bo jeszcze nie byłam u lekarza) to licząc od ostatniej @ jestem w 7 tygodniu. Okolo 3 tygodni po ostatniej @ poczułam się jakoś słabiej i zmierzyłam temperaturę. Było 37,5 . Mierzyłam przez cały tydzien i wciąż utrzymywał sie stan podgorączkowy, wiec poszłam do lekarza. Na Jej pierwsze pytanie czy nie jestem w ciaży - zaprzeczyłam stanowczo bo wydawało mi się to niemożliwe. W 4 tyg zrobiłam test - pozytywny. Koniec 5, poczatek 6 tygodnia zaczeły sie jazdy z nadmiernym zmęczeniem zapachem i brakiem apetytu. Ogólnie czuję sie fatalnie, boje sie co bedzie dalej.
Ja się pytam ponieważ czuje się świetnie, jestem tylko troszkę senna ale to według moich obliczeń dopiero koniec 4 tygodnia.

U mnie zaczelo sie w 7 tc i musialam isc na zwolnienie, bo nie dawalam rady w pracy

Ja sennosc mam nadal:)...Ale naprawde mdlosci jako takie zaczelam odczuwac w 6 tygodniu. U mnie cisnienie jest masakrycznie niskie-dlatego jestem na zwolnieniu- ale ja zawsze mialam niskie, a w ciazy(podobno do 5, ja zaczne niedlugo 6 i sie to nie zmienia)..to juz w ogołe spadło w dól.Sa dni gdzie mam 80/60-nie wiem jak sie nazywam..Niby lepiej anizeli wysokie, ale za to wiele rzeczy nie moge robic i uwazac, gdzie ide,i o jakiej porze-a tu upały!...powoli mi to mija, tak czyje ale to tylko w pewnych odstepach w ciagu dnia..Nie ludze sie na znaczna poprawe...
Ale u Ciebie nie musi tego byc, moja siostar tez miala niskie przed ciaza a w ciazy latala jak motorek:)

z ta lodówką to rzeczywićie ja też miałam odruch wymiotny ale pomógł pochłaniacz zapachów do lodówy

oj wymioty i mdlosci to bylo okropne 3 miesiace a zapachy na bulki nie moglam do chyba 5 miesiaca patrzec bo mi smierdzialy a 2 miesiace obwachiwalam caly dom bo cos mi smierdzialo i okazalo sie ze winny byl plyn do mycia naczyn-aloesowy.:)) spac potrafilam od 19tej do 116tej nastepnego dnia- budzil mnie głód a ze jesc nie moglam wiec jadlam chleb z maslem:))

cisnienie mam do dzis mega niskie 80/60 wiec czesto jestem nieprzytomna:))

coz trzeba to po prostu przetrwac:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry