Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A po za tym od kiedy partner jest własnością, którą można pilnować???

Jeżeli faceta się kocha, dba o niego i planuje wspólną przyszłość, to chyba niczym złym nie jest również "pilnowanie".
Pilnować można psa, dziecko lub wariata, a nie dorosłą osobę... Takie pilnowanie to brak zaufania, szacunku i wiary w bliską osobę...

hihihi... ufaj i kontroluj;) to takie rosyjskie powiedzenie;D

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
ale sylwestra bym sobie nie odmawiała
chyba ze ma byc w czworke :) to boże bron
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
Tak... powiedzenie stosowane głównie do dzieci. Nigdy nie zdarzyło mi się go słyszeć w innym kontekście... Naprawdę nie rozumiem po co się z kimś wiązać jak mu się nie ufa... No chyba, że latka lecą i ktoś się boi zostać starą panną... To by wyjaśniało to wydrapywanie oczu...:)))

Kasieńka, a Ty masz 12 lat i po lekturze Harlequinów uwierzyłaś w idealną miłość? Każdy związek ma swoje lepsze i gorsze dni, lepiej żeby w trakcie tych gorszych jakaś zaangażowana pocieszycielka nie umawiała się z naszym facetem na pogaduchy od serca.

Nie mam pojęcia, dlaczego Tobie ciągle "pilnowanie" faceta myli się z pilnowaniem dziecka albo psa, więc Ci wyjaśnię: psa się trzyma na smyczy i w kagańcu, z dziecka przynajmniej początkowo pilnuje się non-stop, a facetowi z życia się usuwa wyjątkowo przyjaźnie nastawione wspólne koleżanki.
Nie Agatho - niestety lat mam więcej i na koncie kilka niezbyt udanych związków. Wiem jak na kobiety pilnujące patrzą faceci i wiem, że wyśmiałabym kogoś kto chciałby mnie pilnować... Byłam zdradzana przez faceta i może dlatego uważam, że pilnowanie faceta jest bez sensu.

A tak na marginesie - o faceta biją się właśnie 12-to latki.

Przepraszam, nie sądziłam, że trafiłam na eksperta :))

Czekamy na dalsze rady...
Nie jestem ekspertem. Uważam jednak, że zazdrość jest żałosna. Bywam zazdrosna, owszem... Ale to tylko powód do wstydu... Mojego.

Chyba rozmawiamy o tym, jak nie dopuścić do czegoś, o co można być zazdrosnym?
No chyba nie do końca.... Z tego co zrozumiałam Munia jest wściekle zazdrosna... Już teraz. To wszystko to tylko moje zdanie... Ale raczej trzymajcie swoich facetów z dala od tego wątku...

Nie daję rady Twojemu tokowi myślenia... Nie odróżniasz zazdrości od bycia przewidującym... Ale chyba rozmawiam ze ślepym o kolorach. Pa!
Pa Agatko. Miłego dnia:)

ja myślę że mój facet zdaje sobie sprawę że jej sie podoba, ale mi mówi że tego nie zauważył ale powiedział mi że możemy iść z nimi na sylwka ale w większej grupie, ale ja będę się żle bawić jak będę widziała że ona na niego luka no chyba że jej dam dosadnie do zrozumienia, chociaz wątpię żeby sobie odpuściła, nie wiem o co chodzi po tej imprezie wogóle mój chłopak był dla mnie kochany i pomocny....... ja wychodzę z założenia że facetowi trzeba ufać ale nie bezgranicznie.........
nie wiem Agatho, czy określanie kogoś "zdzirą" bez znania go jest na miejscu, nie wiem...
Munia, trzymam kciuki, żeby sprawa potoczyła się bezboleśnie dla Was!
A takie babeczki natrętne trzeba tępić :)
...mi kiedyś taka jedna sie napatoczyła... to było dawno i dotyczyło mojego ex-ex... ale uraz zostaje :)
Precz z natrętnymi!! :) :) :)

po pierwsze - munia, widziałaś babke raptem raz? pierwsze wrażenie jest ważne, ale jeszcze wiele się może zmienić, a nakręcanie się tylko pogarsza sprawę - czyt.relacje w twoim zwiazku
po drugie - zgadzam się z Kasieńką we wszystkim, zazdrosc potrafi zniszczyc nawet najlepszy związek, a zaufanie jest miarą rzeczywistych relacji w związku
ale ona widziała że mnie to denerwuje a dalej to robiła to chyba nie dobrze o niej świadczy skoro nas dopiero poznała i była w naszym domu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry