Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Owszem... Olej ją. Jak masz mądrego faceta to i tak na nią nie zwróci uwagi, choćby mu goła pod nosem biegała. A jak zwróci... To już jest sprawa między wami. Ale nie jedną jeszcze taką spotkasz.

Kasieńka ma rację w 100%
MUnia olej babke a na psikusa jak się teraz spotkaćcie z nimi bądz dla niej miła i słodziutka zobaczysz jej zaskok a poza tym utrudniaj jej gapienie się na Twojego tzn zagaduj ja wyciągaj wiesz takie tam triczki:)

powodzonka

ja też byłam w podobnej sytuacji. też znam taką zdzirę;) nigdy bym nie podejrzewała, do czego dziewczyny są w stanie się posunąć żeby zdobyć faceta. Totalna despera...teraz jestem ostrożna...wyobraźcie sobie tekst typu cyt.: "Pokochaj mnie 10 razy bardziej niż swoją dziewczynę na najbardziej cudownym etapie waszego związku"...no comment...

albo zacznij kokietowac jej faceta kto mieczem wojuje od miecza ginie:)

nicpoń niezły cytat:)

Munia spokojnie nie ma co się denerwowac za szybko:)

niezły...

odpada jej facet bo popierwsze zupełnie nie w moim guście a po drugie znamy się kupe lat i traktujemy się jak znajomi i ona o tym wie a zresztą mi się wydaje że na tym facecie nie za bardzo jej zależy
to może ich znajomość tez potrwa przelotnie:)

a może jeżeli to bliższy znajomy, to warto z nim pogadać... szkoda faceta, jeżeli ta panienka jest faktycznie (powtarzam: faktycznie) taka zabawowa...

znam to, do mojego faceta też ciągle pisała pewna dziewczyna, ciągle, że się chce z nim spotkać. On , że nie chce, a ona dalej swoje i tak pół roku!
w końcu przypadkowo się spotkali w w ośrodku szkolenia kierowców i wytłumaczył jej wreszcie dosadnie, że mnie kocha...i się skończyło. Przynajmniej na razie.... jedno dobre, że wiedziałam o każdym jej smsie, wqrzało mnie to, ale najważniejsze , że o wszystkim wiedziałam

ah co niektóre kobiety widzą w zajętych facetach a juz nie rozumiem co w żonatych facetach

może maja takie ambicje....

dzięki dziewczyny za pomoc już chyba wiem co zrobię raczej nie pójdziemy na tego sylwestra i po kłopocie pozdr
aaa może do końca nie warto rezygnować z sylwka

wiesz co munia, po dłuższym zastanowieniu jak bym chyba jednak poszła, ubrałabym super kieckę, a jakby coś to bym jej powiedziała parę słów do słuchu. W sumie czemu przez jedną... nie macie iść na impreze?
Zrobisz jak uważasz:))

w życiu bym sobie nie odpuściła sylwka ze względu na jakąś babeczke, która się wdzięczy do mojego chłopa:)) mało to takich??:)))to Ty dla niego jesteś najpiękniejsza, najważniejsza, to Ciebie kocha!!olej tą laskę, idź, baw się dobrze, a jak będzie coś za dużo fikać, to jej powiesz prosto z mostu żeby zajęła się swoim mężczyzną, bo Twój jest zajęty. Twój facet chyba też wie co ma robić w takiej sytuacji, przecież normalne jest, że jeżeli jemu zależy tylko i wyłącznie na Tobie, to będzie wiedział jak postąpić!!dlaczego to Ty masz teraz robić z siebie ofiarę...trochę więcej wiary w siebie!!:)))idź!
daj spokój, ja bym pojechała!!!:)))wiesz jak ją wkurzy to, że jesteście razem i świetnie się bawicie???:))))

Kasieńka napisał(a):

Jak wart by z nim być to
> się nie zapomni. Jak się zapomni...Lepiej wiedzieć przed ślubem
> niż po, co to za ziółko...

Kasieńka, twarde masz zasady...chyba odrobinę za twarde.
Jesteśmy tylko ludźmi...

Hmmm...i jeszcze jedno - "strzeżonego Pan bóg strzeże". ;))))

Całuski! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry