Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może maja takie ambicje....

ah co niektóre kobiety widzą w zajętych facetach a juz nie rozumiem co w żonatych facetach

znam to, do mojego faceta też ciągle pisała pewna dziewczyna, ciągle, że się chce z nim spotkać. On , że nie chce, a ona dalej swoje i tak pół roku!
w końcu przypadkowo się spotkali w w ośrodku szkolenia kierowców i wytłumaczył jej wreszcie dosadnie, że mnie kocha...i się skończyło. Przynajmniej na razie.... jedno dobre, że wiedziałam o każdym jej smsie, wqrzało mnie to, ale najważniejsze , że o wszystkim wiedziałam

a może jeżeli to bliższy znajomy, to warto z nim pogadać... szkoda faceta, jeżeli ta panienka jest faktycznie (powtarzam: faktycznie) taka zabawowa...

to może ich znajomość tez potrwa przelotnie:)

odpada jej facet bo popierwsze zupełnie nie w moim guście a po drugie znamy się kupe lat i traktujemy się jak znajomi i ona o tym wie a zresztą mi się wydaje że na tym facecie nie za bardzo jej zależy
niezły...

Munia spokojnie nie ma co się denerwowac za szybko:)

nicpoń niezły cytat:)

albo zacznij kokietowac jej faceta kto mieczem wojuje od miecza ginie:)

ja też byłam w podobnej sytuacji. też znam taką zdzirę;) nigdy bym nie podejrzewała, do czego dziewczyny są w stanie się posunąć żeby zdobyć faceta. Totalna despera...teraz jestem ostrożna...wyobraźcie sobie tekst typu cyt.: "Pokochaj mnie 10 razy bardziej niż swoją dziewczynę na najbardziej cudownym etapie waszego związku"...no comment...

MUnia olej babke a na psikusa jak się teraz spotkaćcie z nimi bądz dla niej miła i słodziutka zobaczysz jej zaskok a poza tym utrudniaj jej gapienie się na Twojego tzn zagaduj ja wyciągaj wiesz takie tam triczki:)

powodzonka

Kasieńka ma rację w 100%
Owszem... Olej ją. Jak masz mądrego faceta to i tak na nią nie zwróci uwagi, choćby mu goła pod nosem biegała. A jak zwróci... To już jest sprawa między wami. Ale nie jedną jeszcze taką spotkasz.

ale ona widziała że mnie to denerwuje a dalej to robiła to chyba nie dobrze o niej świadczy skoro nas dopiero poznała i była w naszym domu
po pierwsze - munia, widziałaś babke raptem raz? pierwsze wrażenie jest ważne, ale jeszcze wiele się może zmienić, a nakręcanie się tylko pogarsza sprawę - czyt.relacje w twoim zwiazku
po drugie - zgadzam się z Kasieńką we wszystkim, zazdrosc potrafi zniszczyc nawet najlepszy związek, a zaufanie jest miarą rzeczywistych relacji w związku
Munia, trzymam kciuki, żeby sprawa potoczyła się bezboleśnie dla Was!
A takie babeczki natrętne trzeba tępić :)
...mi kiedyś taka jedna sie napatoczyła... to było dawno i dotyczyło mojego ex-ex... ale uraz zostaje :)
Precz z natrętnymi!! :) :) :)

nie wiem Agatho, czy określanie kogoś "zdzirą" bez znania go jest na miejscu, nie wiem...
ja myślę że mój facet zdaje sobie sprawę że jej sie podoba, ale mi mówi że tego nie zauważył ale powiedział mi że możemy iść z nimi na sylwka ale w większej grupie, ale ja będę się żle bawić jak będę widziała że ona na niego luka no chyba że jej dam dosadnie do zrozumienia, chociaz wątpię żeby sobie odpuściła, nie wiem o co chodzi po tej imprezie wogóle mój chłopak był dla mnie kochany i pomocny....... ja wychodzę z założenia że facetowi trzeba ufać ale nie bezgranicznie.........
Pa Agatko. Miłego dnia:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry