Widok

niska temp. u dziecka 36 st.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy wasze dzieci miewaja takie niskie tem ? dodam że " w dotyku " tez mlodu jest chlodny wiec raczej nie wina termometru spi i jest przykryty wiec raczej nie powiino byc mu zimno
tydzien temu przechodzil infekcje wirusowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak jak bylam dzieckiem to jak się coś działo to też zwykle miałam obniżoną temperaturę ciała...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja właśnie moim chłopakom przed chwilą mierzyłam dwa razy i jeden ma 36.1 a drugi 35.9 obaj zakatarzeni .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
godzine temu 35,9 chwile pozniej 36,2 dziecko jest na antybiotyku juz pare dni, tez sie zaczelam zastanawiac:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej córy tak było, że miała jakąś wirusówkę z gorączką przez tydzień i po podaniu antybiotyku temp. spadła do 35,8 potem przez długi czas utrzymywała się na poziomie 36,0 - 36,1 i po jakiś dwóch tygodniach nadal tak niska temperatura a pediatra na to, że w ogóle nie mam na to zwracać uwagi, to jest normalna temperatura.... ja sobie to tak tłumaczę, że to wynik osłabienia
dokładnie, osłabienie po infekcji
tak, to napewno osłabienie po infekcji. potwierdzam z doświadczenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe ja miałam kolegę w podstawówce, którego normalną temperaturą było ok 36 i zawsze jak nie miał ochoty ćwiczyć na wf'ie czy coś w tym stylu to szedł do higienistki i wykorzystywał ten fakt (ta mu mierzyła temp i pisała zwolnienie jako że jest osłabiony) ;p

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry