Widok

nnt. chce ostrzec dziewczyny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny.Postaram sie napisac o co mi chodzi. jakis czas temu na forum podalam swoje wyniki tsh. "pewna" osoba z tego forum odpisala mi ze jest to na pewno niedoczynnosc tarczycy i ze jestem w klubie hashimoto. Strasznie sie wystaszylam tego, poszlam zrobic badania raz jescze na tsh,ft3,ft4. ponownie napisalam na forum i reakkcja yla taka sama. poczytala na necie o ch chodzi z ta nadczynnoscia. no i sie zaczelo......juz sobie wkrecilam ze bede miala problem z zajsciem w ciaze i mam chorobe uporczywa do konca zycia. poszlam do mojej pani lekarki rodzinnej,ona mnie uspokoila, powiedziala ze nie jest to zadna niedoczynnosc bo wyniki sa w normie i mam po prostu kontrolowac ja co jakis czas. no i na forum rekacja pewnej pani byla tak: co to za lekarz itd.

Wczoraj bylam u endokrynologa. najlepszy specjalista.powiedziala ze nie mam niedoczynnosci, ze moja tarczyca juz taka jest-taka moja natura. zadnych lekow nie musze brac bo nie ma sensu.

tak wiec dziewczyny, nie sluchajcie opini niektorych osob na necie, nie czytajcie i nie wkrecajcie sobie choroby :).najlepiej po prostu posluchac opinii lekarzy.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jakos pierwsze co wyczytałam z twojego postu to fakt ze masz za złe Agacie ze podjeła sie interpretacji twoich wyników a teraz z mieniasz nagle zdanie i postawe

nieładnie

Autor: selena 17-10-2007 12:22
"dziewczyno ty chyba nie rozumiesz co ja pisze!!!!!zaczelam ten atek zeby ostrzec dziewczyny, zeby nie sluchaly sie interpretacji twoich wynikow."

To chyba do Agathy bylo? A moze ty nie rozumiesz wlasciwie co piszesz? Przeciez to oczywiste do kogo kierowalas ten watek, chociaz wiekszosc tu osob nie rozumie o co wlasciwie Ci chodzi? DAlej bedziesz sie upierac przy swoich pretensjach, czy moze zastanowisz sie nad tym co pisze Ci tyle dziewczyn? Przeczytalas chociaz kilka z tych opinii? I co dalej nic? W takim razie to pewnie UKLAD przeciwko Tobie i Twojemu zdrowiu. Przynajmniej wiemy kto za tym stoi :))) Pograzasz sie, jak juz ktos Ci napisal kazdy swoj rozum ma, ale jak widac nie kazdy potrafi efektywnie z niego korzystac... rece opadaja :/
jeżeli chciałaś TYLKO ostrzec, to Ci się nie udało .. post ma wyraźnie pretensjonalny charakter...

bogini ;) hehe, jakkolwiek Agathę nazwiesz.. dla mnie to bardzo fajna osóbka na tym forum :)
...i mi nie raz pomogła :)

nie wierze w to co czytam :) chcialam ostrzec tylko dziewczyny przed interpretacja swoich wynikow przez neta. tzn. przed zbyt wielkim przejmowaniem sie a tu prosze...niezly watek sie utworzyl. normalnie agatha zostalas boginia. wybacz mi prosze ze smialam poruszyc ten watek.zaznacze ze nie wymienilam nawet twojego niku :) kurde normalnie teraz wiem jak ludzie czuja sie w big brother :) dobranoc wszystkim

Agatha ja ciebie zawsze bede lubiła i wiesz o tym

ciesze sie ze juz masz dobry humor ale pamietaj za te moje finansowo-stanikowe straty to sie jeszcze policzymy ;)

dobranoc i zycze stosunkowo miłej nocy jak to mawia mój mąż

Na koniec dnia - chcę Wam jeszcze raz podziękować...

Gdy otworzyłam dzisiaj forum, to zrobiło mi się przykro i straciłam humor (a raczej nie zdarza się, żebym kiedykolwiek przejmowała się czymś, co napisano o mnie na forum)... A wiele z Was zachowało się wspaniale... Teraz mam rewelacyjny humor - głównie dzięki Wam.

Do jutra :)
wiem juz czytałam o tym ze mam kupic jeden stanik
Kupie sobie jako prezent na swieta ale musze najpierw jakis znallezc i to w jakim pozadnym ładnym kolorze
i pocieszam sie bo jak ogladam dobrze dobrane staniki to dziewczyny wygladaja na szczuplejsze

Tylko najpierw przeczytaj FAQ na forum (zwłaszcza kawałek o układaniu ciałka w staniku). I na poczatek kup tylko JEDNĄ sztukę, bo najprawdopodobniej w ciągu miesiąca/dwóch noszenia odpowiedniej bielizny zmienisz wymiary o miseczkę do góry i jeden rozmiar obwodu w dół...
oki dzieki
napierw pójde połazic i pomierzyc zeby sie upewnic czy to f czy g a potem bede kupowała ale powoli bo zbankrutuje normalnie

75F jeszcze da się kupić nawet w Triumphie, Samancie, Gai, Felinie (chociaż Felina ma w tym rozmiarze kształt "dzioby" i u nich jest to już G).

Prwadziwe G widziałam tylko w Lanoro. Jeszcze się wybieram do sklepiku w Gdyni, który ostatnio polecała Pumka.

Po bieliznę też byłam w Warszawie i Poznaniu...

To jest paranoja, bo kilka polskich firm szyje świetną bieliznę nawet na WIELKIE biusty, tylko jej w PL nie sprzedają...

Namiary na sklepy internetowe są na Lobby, właściwie nie ma sklepu niegodnego polecenia. Wszystkie znane (polskie i angielskie) są OK.
Kurde, powinni tacy być dostępni na NFZ... Może Partia Kobiet ma to w swoim programie?
Agatha a sa w gdańsku jakies sklepy gdzie dostane taki rozmiar ? czy zostaja internetowe ? a jak tak to jakie polecasz?

Rina mi ginjal tez pomagał przynajmniej tak mi sie wydawało bo jak go odstawiałam to znowu to samo było i mój urolog powiedział ze mam odstawic bo to placebo wiec nie biore bo fakt pomagał jak go brałam jeden dzien bez i zapalenie a to bez sensu przeciez ale dzieki za rade

hm... tylko skąd wziąć takiego?:P

pMagdalena mi na pęcherz pomógł GINJAL, a miałam ciągle nawracające infekcje.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Na to, że Cię przekupię stanikiem 75G, to nie licz, bo to też mój rozmiar, a dobrych staników nie oddaję :D

Możesz pójść pomierzyć do Galerii Bałtyckiej do sklepu Lanoro. Niewielki wybór, ceny w okolicach 300-500 złotych, ale przynajmniej można sobie wyrobić zdanie na temat orientacyjnego rozmiaru.
ty sie wiper nie smiej to jest tragedia

no i Agatha Rina dolaczyła do ciebie

oj Rina uwazaj co piszesz a Agatha mysle ze forum nie opusci

Rina, takiej cholery jak ja, to się i siekierą nie zarąbie :D

(a w dodatku to przecież też ja jestem Beatka81)
I znowu skończy się na tym, że fajna osoba odejdzie z tego forum, jak to zrobiła Beatka81:(

Selena, ty sobie zrób lepiej usg tarczycy, bo u mnie właśnie usg zadecydowało, czy mam Hashi czy nie!!!!!
A robiłaś jeszcze jakieś badania np. morfologia, HBS, anty TPO, T6??

Jeżeli nie robiłaś powyższych badań, to jestem ciekawa na jakiej podstawie lekarka wykluczyła niedoczynność?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Agatha to nic nie da

musisz sie jakos zrehabilitowac moja droga

ale się uśmiałam :))))

aż mi się humor poprawił przez ten wątek

do góry