Widok

nnt. czy da się zutylizować szyby okienne?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Przepraszam że piszę nie na temat, ale forum tutaj żywe i na pewno znajdzie się jakaś mądra głowa która mi pomoże:)

Otóż mamy po remoncie i rozbiórce sporo szyb okiennych, chcielibyśmy się ich pozbyć ale nie ma gdzie! Do pojemników na szkło nie można ich wrzucać bo szyby mają inną temperaturę topnienia niż np. butelki i słoiki.

Co w takim razie zrobić? No przecież nie do lasu!! Czy naprawdę nie ma alternatywy?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadzwon na szadółki, albo do jakiegos szklarza, ew daj ogloszenie moze ktos do szklarni wezmie
Pieczulka dzwonię do Łężyc, ale nikt nie odbiera, spróbuje jutro. Jestem z Rumi więc tu mi bliżej.

Te szyby są już stare i kruche, tylko niektórych z nich można użyć jeszcze raz i mamy na nie chętnego. Tylko co z tymi pozostałymi, potłuczonymi?
image
Jest już po 18, do Łężyc się nie dodzwoniłam, może ktoś jeszcze wie gdzie można się pozbyć szyb okiennych??
image
masz same szyby czy razem z ramami ?? Bo ja bym takie potrzebowala zeby zamknac budynek na zime
image

Uploaded with ImageShack.us
Wystaw ogloszenie znajda sie chetni
image

Uploaded with ImageShack.us
Same szyby niestety. A te które nam zostały są kruche, nie nadają się do ponownego oprawienia. Chciałabym je wyrzucić, tylko gdzie mogę?
image
Już wszystko wiem:) Można oddać na wysypisko do Łężyc płacąc 110,74zł za tonę. To robimy porządek:)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

do góry