Widok

nnt. gdzie najtańsze konto firmowe?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny wiem, że kilka z Was ma działalność gospodarczą podpowiedzcie gdzie zalożyć konto firmowe (miałam pko i chciała bym coś innego) zależy mi na czymś tanim w utrzymaniu, może internetowe. Tam miały by wpłynąć pieniążki z dotacji z UP i robiła bym z niego opłaty ZUS i max 2 przelewy miesięcznie :) polećcie coś :)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam mBank. Płaci się tylko za kartę i przelew 1 zł
ja także polecam mBank. konto darmowe, kartę ja mam też za darmo, bo kartę mam do konta prywatnego. poza tym przelewy do ZUS i US też za darmo, inne płatne 1 zł.
również polecam mBank, mąż ma u nich konto firmowe już 3 lata i jesteśmy bardzo zadowoleni! Super się robi przelewy do ZUS-u :)
image

image

Dużo osób teraz zmienia konta filmowe na korzystniejsze. Wiecie, że trzeba zgłosić tę zmianę? Czytałam o tym tutaj https://faar.pl/zmiana-firmowego-rachunku-bankowego-jak-gdzie-zglosic/ i byłam naprawdę zdziwiona, że dają za to kary :O

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry