Widok
nnt test ciążowy
Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić test ciążowy ?
Kupiłam juz test Quick Vue ale nie wiem czy zrobic go juz czy poczekac do dnia miesiaczki ktora niby powinna nastapic ?
Nie wiem jak lepiej .
Z jednej strony wolalabym juz teraz bo sie martwie ale jakby wynik mial byc lepszy pozniej to poczekam.
Kupiłam juz test Quick Vue ale nie wiem czy zrobic go juz czy poczekac do dnia miesiaczki ktora niby powinna nastapic ?
Nie wiem jak lepiej .
Z jednej strony wolalabym juz teraz bo sie martwie ale jakby wynik mial byc lepszy pozniej to poczekam.
ja robiłam w dzień spodziewanej miesiączki rano, była sobota. Zrobiłam test i była jedna kreska wiec pomyślałam znowu się nie udało( jak zawsze) i poszłam z powrotem do łózka ale testu nie wyrzuciłam tylko położyłam na półce. Jak poszłam drugi raz do łazienki i patrze na test a tam II kreseczki, gapiłam się jak sroka w gnat:) no ale wiedziłam że wynik jest wątpliwy jak się go odczytuje więcej niż po 10 min, więc pobiegłam po następny (miałam niezły zapas w barku:)), no i drugi pokazał znowu II kreseczki i wtedy jak to baba popłakałam się, moj M myślał że płącze z powodu kolejnej porażki, a ja mu test pokazałam nie musiałam tłumaczyć co znaczy... później była juz tylko radość
A ja mam pytanie może głupie, ale mnie to ciekawi; pytanie do dziewczyn które robiły test przed spodziewanym dniem miesiączki albo w tym samym: czy miałyście normalne objawy na miesiączke tj. powiększone i bolące piersi, dziki apetyt, ból podbrzusza? a jednak się okazało że jesteście w ciąży?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
dzięki wielkie, zaspokoiłyście moją ciekawość :) gdyby nie to, że nie mogę być teraz w ciąży to pomyślałabym że jestem he he, nigdy nie miałam takiego wielkiego apetytu i ciągle szukam słodkiego, a zwłaszcza czekoladowego - gdzie ja nie przepadam za słodyczami, ale to pewnie taki dziwny apetyt na lato, może i dobrze przyda mi się pare kilo :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Karolinka29 napisał(a):
> A ja mam pytanie może głupie, ale mnie to ciekawi; pytanie do
> dziewczyn które robiły test przed spodziewanym dniem miesiączki
> albo w tym samym: czy miałyście normalne objawy na miesiączke
> tj. powiększone i bolące piersi, dziki apetyt, ból podbrzusza?
> a jednak się okazało że jesteście w ciąży?
>
Mnie piersi bardzo bolały i były powiekszone ( nigdy takich wcześniej nie miałam, więc podejrzewałam, że coś nie-tak :0 ), apetyt bez zmian, dodatkowo obfita, biała wydzielina i problemy ze snem.
> A ja mam pytanie może głupie, ale mnie to ciekawi; pytanie do
> dziewczyn które robiły test przed spodziewanym dniem miesiączki
> albo w tym samym: czy miałyście normalne objawy na miesiączke
> tj. powiększone i bolące piersi, dziki apetyt, ból podbrzusza?
> a jednak się okazało że jesteście w ciąży?
>
Mnie piersi bardzo bolały i były powiekszone ( nigdy takich wcześniej nie miałam, więc podejrzewałam, że coś nie-tak :0 ), apetyt bez zmian, dodatkowo obfita, biała wydzielina i problemy ze snem.
To jeszcze nic nie oznacza.
Ja miałam przeczucie ,że jestem w ciąży i zrobiłam test 3 dni przed oczekiwaną @ i negatywny, myślałam ,że się załamie bo tym razem miałam takie ciążowe nadzieje. Wynik negatywny:( Potem ból piersi bardziej niż zwykle i brzuch bolał jak na @ a tej nie było 3 dni po terminie. Ciągle biegałam do kibelka sprawdzić, a tam nic. Myślałam, że przesuwa się bo miałam pełno stresu ale mój mąż rano pogonił mnie do łazienki i powiedział ,że mamy jeszcze jeden test i mam go zrobić i mieć pewność. Pojawiła się blada, bardzo blada kreska. Następnego dnia zrobiłam beta hcg i potwierdziło ciąże.
Ja miałam przeczucie ,że jestem w ciąży i zrobiłam test 3 dni przed oczekiwaną @ i negatywny, myślałam ,że się załamie bo tym razem miałam takie ciążowe nadzieje. Wynik negatywny:( Potem ból piersi bardziej niż zwykle i brzuch bolał jak na @ a tej nie było 3 dni po terminie. Ciągle biegałam do kibelka sprawdzić, a tam nic. Myślałam, że przesuwa się bo miałam pełno stresu ale mój mąż rano pogonił mnie do łazienki i powiedział ,że mamy jeszcze jeden test i mam go zrobić i mieć pewność. Pojawiła się blada, bardzo blada kreska. Następnego dnia zrobiłam beta hcg i potwierdziło ciąże.
No dobra dziewczyny więc co ja mam myśleć skoro jeden test wyszedł pozytywnie kreseczka testowa bardzo anemiczna, bardzo jasna, okres mi się spóźnił,a potem zamiast normalnej @ miałam cztery dni lekkiego plamienia, piersi zaczęły mnie boleć dopiero w trzecim dniu plamienia , to nie był normany ból tylko takie pieczenie swędzenie, wrażliwośc, piersi są troszkę napuchnięte ale nie wiele, powiększył mi się obwód brzucha i jest jeszcze wiele innych znacznych objawów a tu robię drugi test i to samo ale kreka jeszcze mniej widoczna, co ja mam sobie o tym myśleć....

[/url]