Widok

nnt. "warunek" na UG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, sluchajcie mam pytanie/problem... otóż.. jutro mam egzamin, ktorego juz 2 razy nie zdalam,takze jesli nie zdam jutro no to wiadomo - warunek. no i tu sie pojawia moje pytanie,czy ktoras z was moze miała kiedys z czegos warunkowy wpis?
jak to jest w momencie kiedy to jest przedmiot ciagnacy sie od 3 lat, wszystkie cwiczenia z niego mam zaliczone na 4, tylko egzamin w plecy. czy musze chodzic na zajecia znow z 3 roznymi latami czy warunek to samo podejscie do egzaminu??

wiem,ze takich informacji powinnam szukac u źródeł, jednak na UG jest taki bałagan, że kogo się nie zapytam każdy mówi inaczej :/

z góry dzięki za pomoc..

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a z kim masz? ja zdawałam 4, 5 roku temu u Majchrowskiego!

Aha, myślałam że jakas obca:)-co jesli o mnie chodzi , błędem bym nie nazwała;) kochałam UG i mój wydział:)..
Bądź co bądź, zycze pwoodzenia!!!!!!!!

nie :) diachron sie udał na 4 :), to XX wiek...niby proste a jednak...

czyżby to diachron?

niestety polska :/

Polska czy obca? Z ciekawości i sentymentu:)

jesli pytanie na jakim wydziale jestes bylo do mnie to odpowiadam, ze na filologicznym :)

ja mam wielką nadzieję, że nie będę musiała się przekonać jak dokładnie jest teraz.... jutro o 11 będzie wiadomo co dalej... póki co nie mam sie siły już uczyć bo wszystko mi się miesza, wiec lepiej odpoczne...

kurcze 4 lata studiów i nawet września nie miałam, a teraz prosze...eh...

ale jak nie zdam to od razu biegne do dziekana zapytac jak to jest z tym ponownym chodzeniem na zajecia...

to chyba wszystko zalezy od wydzialu...

a na jakim wydziale jestes

Tak było za "moich " czasów;)

nie nazwalabym tego tak... w wielu prywatnych szkolach wogole nie ma warunku bo tam masz 10 podejsc do egzaminu bez zadnych konsekwencji...na ug masz (tzn u mnie tak bylo): zerowke(nie zawsze), egzamin, poprawke i warunek. Nie zdasz warunku - do widzenia, no chyba ze kombinujesz z awansami it ale to nie zawsze chca dac

juz pół biedy z tą kasą, ale te nerwy :/ ja już pisałam rezygnację ,ale mąż powiedział, że jestem "głupia"... kurcze po prostu po 2 latach życia w samolocie między domem a gdańskiem można się wściec jak już na końcówce jeszcze robią problemy. :(

dlatego tak bardzo zależy mi na tym, żeby nie chodzić od nowa na zajęcia bo wtedy moje loty do domu będą żadsze :(

Jeny, to już UG tak spada na psy:( Kasa, kasa, rządzi!!!!!!

tak
ale jak nawet nie zaliczysz warunku to mozesz isc tzw awansem( awans tez kosztuje ale nie wiem ile). oczywiscie na kazdym wydziale inaczej to wyglada i inna jest kasa za warunek. ja placilam rok temu 600zl

to mnie wlasnie dziwi...

no wlasnie o to mi chodzilo :) ja moge dac to 600zł, byle nie chodzic znow na zajecia :/

tylko zastanawia mnie czemu prodziekan powiedziala,ze trzeba :/

nie martw sie na zapas - przed Toba jeszcze jedno podejcie, a jak nie to za 600 jeszcze dodatkowe dwa :)

no dobra,to nie jest tak tragicznie... bo tak jak pisalam, mi prodziekan powiedziala,ze musze chodzic od nowa na zajecia, ale dla mnie to by byl poroniony pomysl :/ tymbardziej,ze ja mam juz bilety do domu kupione :) i czesto latam,takze juz w ogole paranoja ...

no mam nadzieje jakas, ze mooooooooze jutro sie uda.ale jak nie to trzeba byc przygotowanym na "najgorsze".

tak to dziala

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry