Widok
nnt. "warunek" na UG
hej dziewczyny, sluchajcie mam pytanie/problem... otóż.. jutro mam egzamin, ktorego juz 2 razy nie zdalam,takze jesli nie zdam jutro no to wiadomo - warunek. no i tu sie pojawia moje pytanie,czy ktoras z was moze miała kiedys z czegos warunkowy wpis?
jak to jest w momencie kiedy to jest przedmiot ciagnacy sie od 3 lat, wszystkie cwiczenia z niego mam zaliczone na 4, tylko egzamin w plecy. czy musze chodzic na zajecia znow z 3 roznymi latami czy warunek to samo podejscie do egzaminu??
wiem,ze takich informacji powinnam szukac u źródeł, jednak na UG jest taki bałagan, że kogo się nie zapytam każdy mówi inaczej :/
z góry dzięki za pomoc..
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
jak to jest w momencie kiedy to jest przedmiot ciagnacy sie od 3 lat, wszystkie cwiczenia z niego mam zaliczone na 4, tylko egzamin w plecy. czy musze chodzic na zajecia znow z 3 roznymi latami czy warunek to samo podejscie do egzaminu??
wiem,ze takich informacji powinnam szukac u źródeł, jednak na UG jest taki bałagan, że kogo się nie zapytam każdy mówi inaczej :/
z góry dzięki za pomoc..
no wlasnie tylko czy to jest sam termin bez koniecznosci chodzenia na zajecia... hmm..
bo jesli mialabym chodzic jeszcze raz na zajecia bedac na 5 roku studiow to bym sobie chyba w łeb strzeliła :/ tymbardziej ze mam tylko 1 zajecia w tygodniu i wiekszosc czasu moge byc juz za granica...
bo jesli mialabym chodzic jeszcze raz na zajecia bedac na 5 roku studiow to bym sobie chyba w łeb strzeliła :/ tymbardziej ze mam tylko 1 zajecia w tygodniu i wiekszosc czasu moge byc juz za granica...
oleńka- ja miałam pół warunek z mikoekonomii na Ug. ile sie namartwiłąm- o matko - to moje :( a ile kułam, o kurcze- nawet nie chcę tego wspominać :(
a więc ja miałam zaliczone cw i 2 egz nie zdałam, dostałam 3 termin jako pół warunek. sesja byłą czerwcowa, nie zdałąm jej, później we wrześniu nie zdalam egz i po 2 tyg kolejnego i pół warunek był w połowie listopada. normalnie chodziłąm z moją grupą na zajęcia, wszytsko było ok, ale ja miałam pół warunek, więc nie wiem...
a z czego masz warunek?
a więc ja miałam zaliczone cw i 2 egz nie zdałam, dostałam 3 termin jako pół warunek. sesja byłą czerwcowa, nie zdałąm jej, później we wrześniu nie zdalam egz i po 2 tyg kolejnego i pół warunek był w połowie listopada. normalnie chodziłąm z moją grupą na zajęcia, wszytsko było ok, ale ja miałam pół warunek, więc nie wiem...
a z czego masz warunek?
no ja bym z moja grupa nie mogla chodzic na zajecia bo ten przedmiot wlasnie po 3 latach sie skonczyl.. dziekan mi powiedziala,ze niby musze chodzic na zajecia od nowa ale czemu skoro mam je dawno zaliczone od 2 do 4 roku....
ja warunku jeszcze nie mam,bede miala pewnie od jutra :P
i to wiecie nei jest takie zamartwianie sie na zapas... po prostu skoro juz tyle razy mi sie nie udalo zdac to watpie ze jutro sie uda..
ja warunku jeszcze nie mam,bede miala pewnie od jutra :P
i to wiecie nei jest takie zamartwianie sie na zapas... po prostu skoro juz tyle razy mi sie nie udalo zdac to watpie ze jutro sie uda..
no dobra,to nie jest tak tragicznie... bo tak jak pisalam, mi prodziekan powiedziala,ze musze chodzic od nowa na zajecia, ale dla mnie to by byl poroniony pomysl :/ tymbardziej,ze ja mam juz bilety do domu kupione :) i czesto latam,takze juz w ogole paranoja ...
no mam nadzieje jakas, ze mooooooooze jutro sie uda.ale jak nie to trzeba byc przygotowanym na "najgorsze".
no mam nadzieje jakas, ze mooooooooze jutro sie uda.ale jak nie to trzeba byc przygotowanym na "najgorsze".