Widok

~~ortopeda dziecięcy w gdańsku-kogo polecacie?~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o namiary na ortopedę dziecięcego, gdyż chciałabym się wybrać z moją córeczką na usg bioderek. Polecany doktor Sieliwończyk ma odległe terminy wizyt, więc może znacie innego kompetentnego specjalistę w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dr Wyszomirska, przyjmuje w budynku solidarnosci po przeciwnej stronie Zieleniaka.
Elizka, a Twoja córeczka to noworodek, pierwsza wizyta? Bo jeśli tak to terminy nie sa odległe - my na pierwszą wizytę czekaliśmy tydzień.
pierwszy termin, jaki nam zaproponowano u doktora Sieliwończyka to 13 luty. Moja córeczka za 2 dni skończy 5 tydzień życia, a poinformowano nas, że usg bioderek najlepiej wykonać w 3-4 tygodniu, bo wtedy ocena dysplazji jest najbardziej wiarygodna. Więc póki co chciałabym wykonać to badanie jeszcze w tym tygodniu, a nie czekać do 13 lutego, gdyż moja Nataszka będzie już miała 8 tygodni.
A mówiłaś podczas rejestracji, że chodzi o takiego Maluszka?
Kilka razy bylismy z naszym Malym u doktora Sieliwonczyka.Z wizytami jest wlasciwie tak ze jesli nic sie nie dzieje to termin faktycznie dosyc odlegly ale jesli cos rodzicow bardzo niepokoi to termin z reguly za trzy dni.Ostatnio jak dzwonilam nastepnego dnia bylismy juz na wizycie.Nie ma lepszego i bardziej doswiadczonego ortopedy i to jest fakt,kwestia bardzo wazna jest tez sprzet ktory u doktora Sielowonczyka jest bardzo dobry.Ceny za wizyte:male dzieci 80 zł,duze 120 zł,od roku do dwoch lat 100 zł.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry