Widok

pączki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, szukam sprawdzonego przepisu na Pączki serkowe. żeby nie były twarde następnego dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
będzie dobrze :-)
We frytkownicy nigdy nie smażyłam- myślę, że można, ale pamiętaj, że one trochę urosną- zachowaj odstęp :-)
ja zaraz smażyć zacznę faworki martszp. Ciasto wyszło ładnie zobaczymy jak w smaku
są PYCHA jeszcze raz dziękuję za przepis :)
sylwia127- tylko cieniutko rozwałkuj- tak, żeby stół prześwitywał, wtedy faworki będą lekkie, pulchne, napowietrzone i rozpływające się w ustach. ja pączki już usmażyłam- wieczorem zajmę się faworkami.
faworki wyszły przepyszne dziś już tylko zostało kilka sztuk :) Pozostała mi szklanka białek czy doradzicie co zrobić jakieś ciasto lub ciasteczka a może jakiś inny pomysł ?
Cieszę się, że faworki smakowały :-))
Jeżeli nie masz pomysłu na białka jajek, to zamroź. Ja wlewam je do woreczka, oznaczam (piszę datę i ilość) i wykorzystuję jak potrzebuję. Rozmrażają się bardzo szybko. Robię bezy, ale najczęściej tort Pavlova z owocami, albo wierzch do tart.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry