Widok

pampers

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kiedy jest akademia pa,pers w gda?i gdzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.pampers.pl/pl_PL/AkademiaZdrowegoRozwoju?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=akademia pampers&utm_content=B&utm_campaign=AZR_in
A co tam sie dzieje, warto isc? I w jakich godzinach to jest?
w gdańsku za lotem na Długim Targu
Aniaa priv
A w jakich godzinach?Wybieram się z córką z Wejherowa skm i nie chcę za długo czekać.
jakos 10 albo 11 ale do 18
ja z pruszcza jade wiec tez bym nie chciala za dlugo czekac własnie któras z was była kiedys na tym pampersie?? warto jechac?
ja byłam w zeszłym roku, takie dosyć fajne warsztaty ale bardziej dla rodziców,
-najpierw było o rozwoju płosu,
-póżniej zaraz po urodzeniu-wyświetlany film jak dziecko widzi(zniekształcone) i słyszy,
-póżniej były takie śemiszne pufy o różnej twardości-niby tak dziecko się telepie jak uczy się siadać,
-póżniej był wieeeeelki fotel i dla chętnych wspinaczka-taki są proporcje fotel normalny-dziecko
-były też kubki i sztućce w skali takiej jaką widzi dziecko
-póżniej była gadka propagandowa jakie to fajne sprzęty kuchenne ma braun:) miksery, blendery itp
-był też pokaz jak masować maluszka-były lalki do ćwiczeń
-i prezentacja pampersów-czyli sziedziała pani z pampersami i wlewała w nie wodę:)

chyba nic nie pominęłam, myślę że warto pójść bo i tak pogody na nic lepszego nie ma
aha-wstęp był bezpłatny i na zewnątrz parking dla wózków:)

na końcu rozdawiali jakieś gratisy-o ile dobrze pamiętam to pampersy 3, kaszkę, melko (po saszetce) jakiś kremik i ulotki
a ile to mniej więcej trwało??

bo tez bym sie wybrała
jakieś 30-40 min, byłam na tym w zeszłym roku w Gdyni, ale wtedy młody miał 2-3 tygodnie, obudził się w połowie (zaparkowalam go na parkingu dla śpiących maluchów) i musiałam się za niego zabrać. Dla takich dzieci 9m+ to już też może być fajnie ;)
ja jak bylam 2 czy 3 latata temu to byly dlugie kolejki w srodku tlok mimo ze wpuszczali po kilka osob - moim zdaniem nie warto isc
W Gdyni byly bardzo miłe puchy, ldatego pewnie w tym roku jest tylko w Gdańsku.. Szkoda. Do Gdańska też bym się nie wybrała, szkoda nerwów. (Rozmiawiałam z facetem pilnującym namiotu, też był zdziwiony taką mała frekwencją w Gdy, musieli chodzić i namawiać babeczki, żeby się zebrała grupa 5 lasek..)
Dziewczyny, kiedy to będzie, bo link nie chce mi działać na komórce
06-07.09.2011
był ktoś? bo ja się zastanawiam czy jechać
ja byłam...
w sumie nawet fajne ale tez bez rewelacji fajne bylo ze mozna bylo z pediatra rozawiac...a tak podobne rzeczy jak ktos wyzesz opisał w takim byczym fotelu sie siedziało, potem kredkami xxl rysowało...
ja też byłam z moją córcia i też było wmiare oki ale bylysmy same i tak ani fajnych fotek sie nieporobiło ale mała sie wyszalałai była zachwycona

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry