Widok
http://www.pampers.pl/pl_PL/AkademiaZdrowegoRozwoju?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=akademia pampers&utm_content=B&utm_campaign=AZR_in
ja byłam w zeszłym roku, takie dosyć fajne warsztaty ale bardziej dla rodziców,
-najpierw było o rozwoju płosu,
-póżniej zaraz po urodzeniu-wyświetlany film jak dziecko widzi(zniekształcone) i słyszy,
-póżniej były takie śemiszne pufy o różnej twardości-niby tak dziecko się telepie jak uczy się siadać,
-póżniej był wieeeeelki fotel i dla chętnych wspinaczka-taki są proporcje fotel normalny-dziecko
-były też kubki i sztućce w skali takiej jaką widzi dziecko
-póżniej była gadka propagandowa jakie to fajne sprzęty kuchenne ma braun:) miksery, blendery itp
-był też pokaz jak masować maluszka-były lalki do ćwiczeń
-i prezentacja pampersów-czyli sziedziała pani z pampersami i wlewała w nie wodę:)
chyba nic nie pominęłam, myślę że warto pójść bo i tak pogody na nic lepszego nie ma
-najpierw było o rozwoju płosu,
-póżniej zaraz po urodzeniu-wyświetlany film jak dziecko widzi(zniekształcone) i słyszy,
-póżniej były takie śemiszne pufy o różnej twardości-niby tak dziecko się telepie jak uczy się siadać,
-póżniej był wieeeeelki fotel i dla chętnych wspinaczka-taki są proporcje fotel normalny-dziecko
-były też kubki i sztućce w skali takiej jaką widzi dziecko
-póżniej była gadka propagandowa jakie to fajne sprzęty kuchenne ma braun:) miksery, blendery itp
-był też pokaz jak masować maluszka-były lalki do ćwiczeń
-i prezentacja pampersów-czyli sziedziała pani z pampersami i wlewała w nie wodę:)
chyba nic nie pominęłam, myślę że warto pójść bo i tak pogody na nic lepszego nie ma
W Gdyni byly bardzo miłe puchy, ldatego pewnie w tym roku jest tylko w Gdańsku.. Szkoda. Do Gdańska też bym się nie wybrała, szkoda nerwów. (Rozmiawiałam z facetem pilnującym namiotu, też był zdziwiony taką mała frekwencją w Gdy, musieli chodzić i namawiać babeczki, żeby się zebrała grupa 5 lasek..)