Widok

pampers

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kiedy jest akademia pa,pers w gda?i gdzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też byłam z moją córcia i też było wmiare oki ale bylysmy same i tak ani fajnych fotek sie nieporobiło ale mała sie wyszalałai była zachwycona
ja byłam...
w sumie nawet fajne ale tez bez rewelacji fajne bylo ze mozna bylo z pediatra rozawiac...a tak podobne rzeczy jak ktos wyzesz opisał w takim byczym fotelu sie siedziało, potem kredkami xxl rysowało...
był ktoś? bo ja się zastanawiam czy jechać
06-07.09.2011
Dziewczyny, kiedy to będzie, bo link nie chce mi działać na komórce
W Gdyni byly bardzo miłe puchy, ldatego pewnie w tym roku jest tylko w Gdańsku.. Szkoda. Do Gdańska też bym się nie wybrała, szkoda nerwów. (Rozmiawiałam z facetem pilnującym namiotu, też był zdziwiony taką mała frekwencją w Gdy, musieli chodzić i namawiać babeczki, żeby się zebrała grupa 5 lasek..)
ja jak bylam 2 czy 3 latata temu to byly dlugie kolejki w srodku tlok mimo ze wpuszczali po kilka osob - moim zdaniem nie warto isc
jakieś 30-40 min, byłam na tym w zeszłym roku w Gdyni, ale wtedy młody miał 2-3 tygodnie, obudził się w połowie (zaparkowalam go na parkingu dla śpiących maluchów) i musiałam się za niego zabrać. Dla takich dzieci 9m+ to już też może być fajnie ;)
a ile to mniej więcej trwało??

bo tez bym sie wybrała
aha-wstęp był bezpłatny i na zewnątrz parking dla wózków:)

na końcu rozdawiali jakieś gratisy-o ile dobrze pamiętam to pampersy 3, kaszkę, melko (po saszetce) jakiś kremik i ulotki
ja byłam w zeszłym roku, takie dosyć fajne warsztaty ale bardziej dla rodziców,
-najpierw było o rozwoju płosu,
-póżniej zaraz po urodzeniu-wyświetlany film jak dziecko widzi(zniekształcone) i słyszy,
-póżniej były takie śemiszne pufy o różnej twardości-niby tak dziecko się telepie jak uczy się siadać,
-póżniej był wieeeeelki fotel i dla chętnych wspinaczka-taki są proporcje fotel normalny-dziecko
-były też kubki i sztućce w skali takiej jaką widzi dziecko
-póżniej była gadka propagandowa jakie to fajne sprzęty kuchenne ma braun:) miksery, blendery itp
-był też pokaz jak masować maluszka-były lalki do ćwiczeń
-i prezentacja pampersów-czyli sziedziała pani z pampersami i wlewała w nie wodę:)

chyba nic nie pominęłam, myślę że warto pójść bo i tak pogody na nic lepszego nie ma
ja z pruszcza jade wiec tez bym nie chciala za dlugo czekac własnie któras z was była kiedys na tym pampersie?? warto jechac?
jakos 10 albo 11 ale do 18
A w jakich godzinach?Wybieram się z córką z Wejherowa skm i nie chcę za długo czekać.
Aniaa priv
w gdańsku za lotem na Długim Targu
A co tam sie dzieje, warto isc? I w jakich godzinach to jest?
http://www.pampers.pl/pl_PL/AkademiaZdrowegoRozwoju?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=akademia pampers&utm_content=B&utm_campaign=AZR_in

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry