Widok
Też o tym słyszałam i zamierzam to wypróbować, bo mój mąż jeździ do Norwegii. Był w sklepie się rozejrzeć, ale były tylko Libero. Następnym razem będzie polować na Pampersy, bo teraz i tak nie ma kasy żeby kupić. Jak przetestujemy ten sposób i będzie można załatwić transport to dam znać. Pewnie nie będzie to już wychodziło 30gr za sztukę, bo przewożący też będą chcieli coś z tego mieć, ale i tak będzie taniej, niż w Polsce.
jeśli potrzeba wam jakiejś aktualnej ceny konkretnego produktu to mogę zapytać męża bo akurat jest w Norwegii teraz
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Oryginalne. Wiem, bo kupowałam tutaj Pampers i facet mi mówił, że sprowadzają je z Norwegii. Stąd wiem, że są taniej, bo w życiu nie pomyślałabym, że tam są taniej. A że aż o połowę to już wcale. A o tych Libero słyszałam same dobre opinie, więc jak mąż nie dostanie Pampers to będzie mi kupował Libero.
pampersy są oryginalne.
jak widać kilka mężów tam pracuje lub jeździ... może więc ktoś załapie temat i zacznie takie pieluszki sprowadzać, nawet jakby wychodziły po 40-50 gr/szt to i tak bedziecie miały mnóstwo klientek :)
ja niestety nie mam nikogo znajomego, kto mógłby mi pomóc więc czekam na pierwsze wątki na forum z możliwością zakupów!! będę pierwszą klientką!!!!
jak widać kilka mężów tam pracuje lub jeździ... może więc ktoś załapie temat i zacznie takie pieluszki sprowadzać, nawet jakby wychodziły po 40-50 gr/szt to i tak bedziecie miały mnóstwo klientek :)
ja niestety nie mam nikogo znajomego, kto mógłby mi pomóc więc czekam na pierwsze wątki na forum z możliwością zakupów!! będę pierwszą klientką!!!!
Mi właśnie mają przywieźć oryginalne pampki z Norwegii za jakieś 27zł
Dam znać, czy są dobre jak już je wypróbujemy :)
Niestety w dostawie pomóc nie mogę ponieważ za wiele ich przywieźć mi nie mogą bo będą jechac zapakowani
Dam znać, czy są dobre jak już je wypróbujemy :)
Niestety w dostawie pomóc nie mogę ponieważ za wiele ich przywieźć mi nie mogą bo będą jechac zapakowani
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych