Widok

pampersy z Norwegii

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej
dowiedziałam sie własnie że w Norwegii są bardzo tanie pampersy... może któraś z Was ma znajomych którzy sprzedają takie pampersy, albo takich którzy tam pracują i mogliby pieluszki przywieźć...
dla orientacji chyba wychodzi około 30gr za szt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też o tym słyszałam i zamierzam to wypróbować, bo mój mąż jeździ do Norwegii. Był w sklepie się rozejrzeć, ale były tylko Libero. Następnym razem będzie polować na Pampersy, bo teraz i tak nie ma kasy żeby kupić. Jak przetestujemy ten sposób i będzie można załatwić transport to dam znać. Pewnie nie będzie to już wychodziło 30gr za sztukę, bo przewożący też będą chcieli coś z tego mieć, ale i tak będzie taniej, niż w Polsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pampersy np '5' -74sztuki kosztują ok 65/70kr, w mniejszych rozmiarach jest więcej sztuk a cena bez zmian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale to takie normalne oryginalne pampersy?
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
Mi koleżanka dla starszej córci przywozi Libero pielucho majtki rozmiar 6. Sa super i o wiele lepiej mi się sprawdzają od Pampersów - pieluchomajtek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeśli potrzeba wam jakiejś aktualnej ceny konkretnego produktu to mogę zapytać męża bo akurat jest w Norwegii teraz
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
tak, jak najbardziej oryginalne Pampers do kupienia w kartonach np. w Remie
Oryginalne. Wiem, bo kupowałam tutaj Pampers i facet mi mówił, że sprowadzają je z Norwegii. Stąd wiem, że są taniej, bo w życiu nie pomyślałabym, że tam są taniej. A że aż o połowę to już wcale. A o tych Libero słyszałam same dobre opinie, więc jak mąż nie dostanie Pampers to będzie mi kupował Libero.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pampersy są oryginalne.
jak widać kilka mężów tam pracuje lub jeździ... może więc ktoś załapie temat i zacznie takie pieluszki sprowadzać, nawet jakby wychodziły po 40-50 gr/szt to i tak bedziecie miały mnóstwo klientek :)
ja niestety nie mam nikogo znajomego, kto mógłby mi pomóc więc czekam na pierwsze wątki na forum z możliwością zakupów!! będę pierwszą klientką!!!!
Mężowi po świętach ucięli samoloty i teraz będą jeździć samochodem. Mąż nie ma samochodu, więc ugadał się z kumplem że pozwoli mu się z tym zapakować. Wszystko zależy od miejsca w aucie. Pogadam z nim czy dałoby radę namówić innych do wożenia. Ale to dopiero w maju będą zjeżdżać.
moja kolezanka sprowadzala z norwegii pampki musze sie jej zapytac kiedy zamierza przyjechac do polski.potwierdzam to sa orginalne pampki i ponoc sa lepsze niz te polskie taka slyszlam opinie.
image
norweskie pampersy są mniej 'perfumowane' ale jak dla mnie to zaleta, poza tym nie różnią się niczym
witam,moge pomóc z transportem
pozdrawiam.
leechu100@wp.pl
Mi właśnie mają przywieźć oryginalne pampki z Norwegii za jakieś 27zł
Dam znać, czy są dobre jak już je wypróbujemy :)
Niestety w dostawie pomóc nie mogę ponieważ za wiele ich przywieźć mi nie mogą bo będą jechac zapakowani
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
to są normalne pampersy , a są tańsze bo państwo refunduje , pozazdrościć .. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

do góry