Widok

perfumeria trojmiejska - proszę o opinie

prosze o opinie? taka ktora dowozi do klienta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stanowczo nie polecam - zamówiony produkt nie był tym co zazwyczaj otrzymuję kupując w innym miejscu pod zamówioną tu nazwą (CK Eternity)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
A ja stanowczo polecam. Nie korzystałam co prawda nigdy z dowozu ale zamawiam sms-em, jadę do Wejherowa i odbieram oryginalny produkt w bardzo korzystnej cenie. Ogromny wybór - są również nowości. Ja jestem bardzo zadowolona :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.695500600.pl najlepsza firma.. Na terenie 3miasta dostawa gratis i ceny atrakcyjne.. Kupuję u nich od bardzo dawna (nawet nie pamiętam od kiedy) i nigdy się nie zawiodłem.. Często zdarzają się gratisy i dodatkowy rabat.. Pod numerem telefonu (ten w adresie strony) zawsze jest szef dostępny i odpowie na wszystkie pytania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Renoma sama w sobie.... !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podpisuję się pod powyższą opinią dwoma rękoma ))))
Kupuję w perfumerii od zamierzchłych czasów, kiedy to Pan Szef chodził z torbą pełną światowych zapachów. To dopiero była uczta dla prawdziwej kobiety. I tak już zostało do dzisiaj, jak perfumy to tylko od R.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rewelacja!!! Kupuję perfumy od kliku lat. Polecam!!! Zamawiam sms-em i odbieram. Produkt w bardzo korzystnej cenie. Ogromny wybór. Oryginały. Doskonały kontakt z szefem. Ja jestem bardzo zadowolona i napewno dalej będę robiła zakupy na http://www.695500600.pl Wiem, ze moi znajomi też tu kupują a ja każdemu będę polecała!!!! Pozdrawiam :-)
Jestem stała klientka.Super kontakt, dowóz gratis, oryginalny towar i rewelacyjna obsługa. Polecam!!!!!!
Ps. Od lat obsługa jest na najwyższym poziomie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://695500600.pl polecam, kupuję od lat, przemiły kontakt, darmowa dostawa na terenie trójmiasta:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja nie zgadzam się z tą opinią! Od kilku lat kupuję i zawsze dostaję to co zamówiłam i w dodatku dowóz gratis, fantastyczna obsługa! Gdy potrzebowałam pilnej dostawy nawet bardzo późna pora nie była przeszkodą!
Proponuję uważnie składać zamówienie - może się Panu pomyliło EDP z ER. :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
również mogę polecić, wszystko jak najbardziej w porządku :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepsza!!
Zawsze na czas, zawsze w dobrej cenie, zawsze z uśmiechem na ustach :)
Jestem stałą klientką od lat i mogę śmiało polecić firmę z Wejherowa. Zamawiam smsem, jak mam pytania dzwonię. Zawsze miły kontakt, można się dogadać co do miejsca dostawy. Szczerze polecam.
Gorąco polecam. Rewelacyjna firma, szybka dostawa, a ceny marzenie!!!!!! pan tomek chyba nie wie co pisze. może miał zły dzień? nie ładnie panie tomku nie ładnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tam ni chodzę, kupuje w rossmanie oraz w sklepie http://www.naturalnemydla.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
POLECAM W 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!! i pozdrawiam serdecznie moją NAJLEPSZĄ PERFUMERIĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam. Perfum który kupiłam różni się od oryginału dość szybko traci woń.Liczyłam,że otrzymam swój perfum.... Myślę ,że opakowania są oryginalne natomiast perfumy się pienią , nie maja tej głebi co oryginalne...- sądzę są przelewane do butelek oryginalnych.Czuję sie bardzo zawiedziona . Wydałam 200zł za podróbkę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma się co łudzić... Perfumy, które w tej perfumerii kosztują 150-160 zł, a normalnie 380 nie mogą być oryginałem :) Sama się raz nacięłam, co prawda nie w tej perfumerii, o której jest wątek, ale w innej - internetowej. Każda z Was, która sądzi, że kupuje w tej cenie oryginał, niestety się myli.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przestrzegam przed kupowaniem w tym miejscu. Ceny jak w innych pwrfumeriach internetowych, a są to zwyczajne podrobki. Jak pisał poprzednik, opakowanie się zgadza ale to co w butelce juz nie. Od lat kupowalam swoje perfumy przez internet i jest to zapach bardzo trwaly. Pan tlumaczy sie " reformulacją" perfum. To nieprawda. Bylam w zaprzyjaznionej perfumerii i kupilam oryginal- zapach się zgadza. Tym, ktorzy cenia sobie oryginalne zapachy odradzam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Również bardzo nie polecam Podkład, który został mi przesłany nie był oryginalnie zabezpieczony. Podejrzewam, że był wcześniej używany. Dobrze znam ten podkład i konsystencja w przysłanym produkcie różni się, być może podkład jest stary lub zważony. Pisałam do firmy z prośbą o wyjaśnienie sytuacji - zero reakcji. Dla mnie przykre i kosztowne doświadczenie :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry