Widok

pieluchy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie jednorazowe pieluchy polecacie dla noworodka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdecydowanie HAPPY od 2 do 5 kg.sa superowe bo dosc grube i swietnie wchlaniają.
uzywam do dzis tylko te firmę.
ja nie miałam nigdy Happy muszę raz kupić ale polecam malutkie huggisy z wycięciem na pępuszek ja byłam zadowolona
nicolas
Moja Pati od początku tylko Pampersy
My od początku huggiesy. Mały jedną noc był w pampersach i miał uczulenie
Happy dla noworodków tez maja wyciecie na pepuszek.
Hugiesy z kolei u Sarki to byl koszmar.
Niesttey najgorsze, ze kazde dziecko inaczej reaguje na rozne firmy i niestety czesto dobieranie pieluch odbywa sie po prostu testowaniem.
u nas pampers od początku- huggisy i happy przesikuje - sama nie wiem jak to się dzieje ;-)
Moja też przesikuje Huggisy:( Pampersy są ok ale mogłyby mieć takie szerokie taśmy jak Huggisy, no ale wszystkiego mieć nie można niestety:(
tylko pampersy, jak dla mnie najlepsze, w sumie od początku tylko tych używamy i jestem bardzo zadowolona. raz użyłam hugies -porażka siuski się zbrylowałybardzo co w pampersach jest nie do pomyślenia :)
Ja używam Baby dream z Rossmana.Córka używała ich przez 2,5 roku,a teraz synek używa ich od urodzenia.Nie powodują żadnego uczulenia,nie przeciekają.Po prostu świetne,a do tego przystępna cena.
Po pampersach Happy córka miala paskudne odparzenia,a Huggiesy i Pampers były za wąskie i mocz częto przelatywał bokiem.
dokładnie, każdemu dziecku inne pieluchy pasują. My kupiliśmy Pampers i Huggies. Ostatnie zostały "nasze" Znajoma natomiast uzywa tylko Pampersów. Huggiesy jej córcię obcierają, inna te z Rossmana i też chwali sobie. Co do tych rossmanowych, to w przeliczeniu na pieluchy, to kiedyś wychodziły tyle co huggiesy. Z ciekawości ile teraz kosztują?
30 zł za dużą paczkę.Ilość pieluch w paczce zależy od rozmiaru.

3-6kg 68szt.
4-9kg 62szt.
7-18kg 56szt.
9-20kg 50szt.
11-25kg 44szt.
wyjątkiem jest rozmiar noworodkowy 2-5kg 28szt. (chyba niema dużych paczek) za,które płaciłam 9,90.
No to rzeczywiście troszkę taniej jest. Ja ostatnio kupiłam pieluchomajtki, bo założenie pieluchy graniczy z cudem. Huggiesy kosztowały 25 zł a znalazłam w Vitalii jakieś nieznanej mi firmy po 10zł. Niestety masakra...
jak Kubus byl malutki to uzywalismy Happy, a teraz tylko Pampersow, bo Huggiesy uczulaja obu moich synow.
Dominika pieluchomajtki w Rossmanie taz są.Chyba 20szt. 30zł.
My używalismy:
Pampersów (cena ok 49 zł)
Huggisów (39 zł)
Dada z Biedronki (29 zł)
Z Lidla, wada: nie mają rozciągliwych boczków (14 szt za 7 zł)
no i z Tesco (29zł) moje ulubione, jak nie miałam za dużo pieniążków (budową są coś pomiędzy pampkami a Huggisami),

teraz obecnie uzywam od gościa z Pruszcza z Gd niemieckie Pampersy za 50 zł /88 szt.

Jeśli chodzi o przeciekanie, to przeciekały mi wszystkie kiedy dziecko miało 6 - 7 mies. Siuśki leciały wzdłuż pachwiny do góry i wydostawały się bokiem. Bodziaki wtedy były z boku całe mokre. Córeczka koleżanki tez miała to samo.

dzięki dziewczyny. Chyba kupie różne rodzaje na początek i wypróbuje.
a tych pieluch tesco ile jest w opakowaniu?
pampersy w PL maja ten cholerny wklad z aloesem na ktory moje dziecko od razu reagowalo czerwona pupa wiec w PL uzywalam huggiesow...
Kiedys w tesco stanelam przed sciana z pieluchami i stwierdzilam ze te marki TESCO wcale nie sa tanie wystarczy przeliczyc na sztuki i moze zaoszczedzi sie 2 zl na paczce...
Tutaj w SE uzywamy pieluszek Libero i sa najlepsze moim zdaniem...
Czasem pampers ale one najczesciej przeciekaja...
ja od urodzenia pampersy. Raz miałam hugissy ale obcierały mojego synka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry