Widok

po której randce sex??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam może głupie pytanie ale... po ktorej randce poszłyście do łózka ze swoimi partnerami ?? poznalam cudownego mężczyzne spotkałam sie z nim 3 razy i zastanawiam się na ktorej randce sex ?? dodam że mam 24 lata :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Po 8mcach,ale ja mialam 17 lat:P
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jejku, co to za pytanie... to chyba zależy od ludzi, okoliczności, zażyłości, więzi jaka Was połączyła... Ciężko powiedzieć tak na sucho, po której randce powinien być seks... To jest sprawa zupełnie indywidualna.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wytrzymałam 2 miesiące, ale to był mój pierwszy raz więc pewnie dlatego aż tyle:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
no mi się jest strasznie ciężko powstrzymać raczej o zażylości po 3 sptkaniach nie ma mowy ale chciałabym żeby ta znajomośc była czymś więcej dla tego pytam czy seks po 3 czy 4 randce tego nie posuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja po roku i 8 miesiącach bycia razem :) ale młoda byłam-17 lat, więc wcześniej byłoby raczej za wcześnie...
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
miesiąc-dwa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zalezy.. ja mysle ze kilka tygodni.. chociaz moja kolezanka ma np. zlota zasade Trzeciej Randki;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i tak mimo naszych wypowiedzi zrobisz "to" kiedy będziesz chciała...każdy czuje inaczej ,zależy od wieku partnerów,i zasad którymi się kieruja:)powodzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
W książce "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" przeczytałam ostatnio, że powinno się poczekać ok. miesiąca ;)
image
ja poczekałam 3 miesiące z moim pierwszym, już teraz mężem :) i warto było tyle czekać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ostatnio mamie mowilam ze swiat schodzi na psy bo moj brat chyba w przeciagu pol roku mial 2 dziewczyny i kazda bardzo szybko poszla z nim do lozka, i tak mowilam mamie ze jak one z kazdym tak szybko ida to przed slubem taka ma ze 100 facetow albo i wiecej bo to mlode dziewczyny jednak...a faceci korzystaja...kazdy robi jak uwaza chyba czasy sie zmienily bo u nas byl to dlugi okres...dobrze ze narazie mam tylko syna.
hmm... no bo wiesz, teraz młodzież traktuje seks jako rodzaj spędzania wolnego czasu, sport, rodzaj rozrywki.
Nie musi się to wiązać z żadną miłością, a już w ogóle z chęcią spędzenia z tym kimś reszty życia.

Z resztą mężczyźni zawsze mieli przyzwolenie na bzykanie, im więcej ma kobiet tym większy powód do dumy. A kobieta? Wystarczy, że prześpi się raz nie z tym kim trzeba a już ma opinię puszczalskiej. Tylko, ze z tego wynika, że ów mężczyzna zalicza same puszczalskie, wiec z czego się cieszyć? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwielbiam tę książkę "dlaczego męszczyźni kochają zołzy " ja po 1 roku ale też młoda byłam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hejka szukam laski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po ślubie;P
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kolejna prowokacja... Nudzisz się dziewczyno..
Nie nudzę się:) My naprawdę czekaliśmy do ślubu. Aż tak to dziwi? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie no ja aż tak długo to nie chce czekać przyznam że rozważałam właśnie tak około miesiąca ani nie za późno ani nie za szybko tak akurat będą te 3 , 4 tygodnie chociaż wiadomo krew nie woda hehe .
ojejku, zrób to kiedy chcesz, w końcu jesteś dorosła, masz rozum, tylko nie zapomnij o zabezpieczeniu ;) żeby potem wątku nie było "Spóźnia mi sie okres, czy mogę być w ciąży?" ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj w ciąży to nie grozi heheh
Wera, moim zdaniem to należy się zastanowić z kim, a nie po ilu. Np. trafisz na brata Lipuni, który opowie o tym mamie, ona siostrze, a ta całemu forum.
image
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
na szczescie nikt mojego brata nie zna i nie pozna poza tym on mi nie opowiada jak nie wraca na noc bo spal u dziewczyny, ktora mieszka sama to sorry ale chyba klockow nie ukladaja:))
swoja droga trzeba sie szanowac..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dwa miesiące po pierwszym spotkaniu, mialam 26lat
mam na myśli nie pierwszy raz tylko randkowanie z męzem :)
rany, to ja jakaś dziwna jestem chyba, bo dopiero po roku i dwóch miesiącach :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z pierwszym facetem po połtorej roku, mialam 21 lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my po 4 latach... To jest dopiero kosmos :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ile miałas lat jak zaczełas chodzic ze swoim bojem 14 i czekałas do 18?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
macie może tą książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" w pdf??
a ja z moim z moim mężem poszłam na pierwszej randce. Bo tak właśnie czułam, chciałam i tak zrobiłam. jak widać nie ma reguły, Jest moim mężem.
Ewiaaa, miałam 20 lat, a nie 14.
Po okolo roku...
to nie jestes sama ja z moim mezem tez na pierwszej :) haha
Po 9 miesiącach.
ja mam tę książkę w pdf. mogę podesłać. podaj maila
jak mnie wkurza takie myslenie - dziewczyna be bo poszla z bratem do lozka a brat ktory jakby nie bylo zna te dziewczyne tak samo dlugo jest ok
image

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no pewnie ze nie jest ok ale facet jest taki typ ze jak dostanie to wezmie proste, dlatego trzeba sie szanowac.
fajnie jak facet idzie na pierwszej randce do lozka i potem skonczy sie slubem ale w 90%przypadkow facet na pierwszej i 10 nawet randce nie mysli o slubie, wiec lepiej zaczekac i zobaczyc czy jest tego wart co innego jak dziewczyna nie moze wytrzymac i ma gdzies slub itp. ja pisze ze swojej perspektywy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Podstawowe pytanie a ile go znasz?
Ja też wolałabym najpierw poznać lepiej faceta zanim mu wskoczę do łóżka.
Kiedyś miałam taką sytuację, że zależało gościowi tylko na tym żeby mnie przelecieć i to na 1-wszej randce.
I jaki był tego efekt?
Nie dostał tego co chciał i już nigdy więcej go nie zobaczyłam.
image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapytałam o to męża (z ciekawości co mężczyzna może myśleć na ten temat) i odpowiedział, że to zalezy jakie masz plany wobec tego faceta. Im bardziej powazne plany tym dłużej powinien czekać na seks ;) Wiec chyba sie potwierdza, ze takich kobiet co szybko wpuszczają faceta do łóżka nie traktuje się poważnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
bimka, nie masz racji do końca. ja też z moim mężem poszłam do łóżka na pierwszej randce. I co, jest moim mężem! Więc nie każdy myśli o poważnym życiu, "od d..y strony". A sex dla niektórych nie jest podstawą wszystkiego. Może jak ma się lat naście czy 20 to inaczej się myśli. Ja mojego poznałam w wieku 25 lat, a on miał 32. Więc może w tym wieku jest się już dojrzalszym, a sex nie jest wszystkim.
Ania zapytaj Meza czy po pierwszej randce wiedzial, ze bedziesz jego zona bo uwierz na pewno jeszcze o tym nie myslal no chyba ze jakis wyjatek Ci sie trafil..
wiek chyba tez tu nie gra roli,ja jak poznalam meza mial 28 lat ja 18 :) i szczerze ja uparcie twierdzilam ze meza nie chce mic,on nie chcial miec zony :) tylko ja gralam w otwarte karty i zapytalam wprost czy szykuje sie na cos powazniejszego czy chce sie tylko pospotykac bez zobowiazan,sam powiedzial ze oczekuje czegos powazniejszego na pierwszej randce i jak widac jest moim mezem
oczywiście że nie wiedział, że chce abym została jego żoną. Ale jak widać nie wziął mnie również za jakąś ladacznice skoro jest moim mężem. sex to nie wszystko. Ale nie dla wszystkich.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
i dla mnie akurat szacunek nie ma związku z sexem. Bo i jaki miałby to być związek, że co, odpowiedni czas na sex to po.. 3 mies, 5, czy po roku czy po 5 latach??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja wychodze z zalozenia ze najpierw trzeba sie dobrze poznac, ale ja mam starodawne myslenie chyba:)))i na pewno bym na pierwszej randce sie nie skusila ani nawet na 10 kolejnych :))no ale ja juz jestem po slubie wiec co ja tam moge wiedziec hehe juz randki za mna chyba ze z mezem:)
z mężem po miesiącu codziennych spotkań
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
no więc sama widzisz, że nie da się tutaj pomóc autorce wątku. Bo każdej z nas inaczej się ułożyło. Nie ma na to reguły i tyle. Ja z moim ex partnerem czekałam i czekałam, w końcu dostał i wcale nie zostaliśmy później razem, i nie dla tego że dostał tylko po prostu do siebie nie pasowaliśmy. A z mężem było inaczej i wyszło ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
eee tam, ja myślę że jezeli ma coś z tego wyjść to wyjdzie nie zależnie od tego kiedy bedzie seks
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja też ładnie proszę o książkę w pdf na ancia.b@wp.pl

z góry wielkie dzięki :)
...myślę, że w miarę szybko ;)
co by sprawdzić gościa. jak by się cudowny okazał "niewspółgraly" z Tobą, to łatwiej będzie Ci się odkochać!
;))
zależy jakiego faceta trafisz, są takie d*pki, że nie są warci i po roku znajomości żeby im oddać siebie, a i tacy co będa cię kochać nawet gdy sex będzie po tyg. znajomości. Zależy tez od temperamentu jaki posiadacie
fafaf chyba ,masz racje:))
poproszę również ślicznie na maila tego PDF-a :)
sandra.durma@onet.pl

my po pół roku z moim;) ja tam się w takich rzeczach nigdy nie śpieszyłam
z moim obecnym partnerem, że tak powiem bzyknęłam się na drugiej randce... zrobiłabym "TO" na pierwszej, ale tak jakoś wyszło, że tego nie zrobiliśmy:) a było to kupę lat temu:)
ja też poproszę książkę w pdf :)

aniolek0111@wp.pl
ja też poproszę o książkę w pdf
nkalkows@wp.pl
image
też poproszę o książkę: kaska2308@gmail.com
Zosia 02.07.2009r. Szymon *10.07.2011r. Zuzia 18.08.2012r.image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

do góry