Widok

po której randce sex??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam może głupie pytanie ale... po ktorej randce poszłyście do łózka ze swoimi partnerami ?? poznalam cudownego mężczyzne spotkałam sie z nim 3 razy i zastanawiam się na ktorej randce sex ?? dodam że mam 24 lata :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Po 8mcach,ale ja mialam 17 lat:P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jejku, co to za pytanie... to chyba zależy od ludzi, okoliczności, zażyłości, więzi jaka Was połączyła... Ciężko powiedzieć tak na sucho, po której randce powinien być seks... To jest sprawa zupełnie indywidualna.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wytrzymałam 2 miesiące, ale to był mój pierwszy raz więc pewnie dlatego aż tyle:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
no mi się jest strasznie ciężko powstrzymać raczej o zażylości po 3 sptkaniach nie ma mowy ale chciałabym żeby ta znajomośc była czymś więcej dla tego pytam czy seks po 3 czy 4 randce tego nie posuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja po roku i 8 miesiącach bycia razem :) ale młoda byłam-17 lat, więc wcześniej byłoby raczej za wcześnie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
miesiąc-dwa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zalezy.. ja mysle ze kilka tygodni.. chociaz moja kolezanka ma np. zlota zasade Trzeciej Randki;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i tak mimo naszych wypowiedzi zrobisz "to" kiedy będziesz chciała...każdy czuje inaczej ,zależy od wieku partnerów,i zasad którymi się kieruja:)powodzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
W książce "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" przeczytałam ostatnio, że powinno się poczekać ok. miesiąca ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja poczekałam 3 miesiące z moim pierwszym, już teraz mężem :) i warto było tyle czekać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ostatnio mamie mowilam ze swiat schodzi na psy bo moj brat chyba w przeciagu pol roku mial 2 dziewczyny i kazda bardzo szybko poszla z nim do lozka, i tak mowilam mamie ze jak one z kazdym tak szybko ida to przed slubem taka ma ze 100 facetow albo i wiecej bo to mlode dziewczyny jednak...a faceci korzystaja...kazdy robi jak uwaza chyba czasy sie zmienily bo u nas byl to dlugi okres...dobrze ze narazie mam tylko syna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
hmm... no bo wiesz, teraz młodzież traktuje seks jako rodzaj spędzania wolnego czasu, sport, rodzaj rozrywki.
Nie musi się to wiązać z żadną miłością, a już w ogóle z chęcią spędzenia z tym kimś reszty życia.

Z resztą mężczyźni zawsze mieli przyzwolenie na bzykanie, im więcej ma kobiet tym większy powód do dumy. A kobieta? Wystarczy, że prześpi się raz nie z tym kim trzeba a już ma opinię puszczalskiej. Tylko, ze z tego wynika, że ów mężczyzna zalicza same puszczalskie, wiec z czego się cieszyć? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwielbiam tę książkę "dlaczego męszczyźni kochają zołzy " ja po 1 roku ale też młoda byłam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
po ślubie;P
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kolejna prowokacja... Nudzisz się dziewczyno..
Nie nudzę się:) My naprawdę czekaliśmy do ślubu. Aż tak to dziwi? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie no ja aż tak długo to nie chce czekać przyznam że rozważałam właśnie tak około miesiąca ani nie za późno ani nie za szybko tak akurat będą te 3 , 4 tygodnie chociaż wiadomo krew nie woda hehe .
ojejku, zrób to kiedy chcesz, w końcu jesteś dorosła, masz rozum, tylko nie zapomnij o zabezpieczeniu ;) żeby potem wątku nie było "Spóźnia mi sie okres, czy mogę być w ciąży?" ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj w ciąży to nie grozi heheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry