Widok

poduszka dla kobiet w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny co sądzicie o poduszce dla kobiet w ciąży, http://motherhood.pl/kojec.html dostałam dzis od położnej pakiet różnych próbek i gazetek i był tam tez o tyj poduszce

czy naprawde się przydaje?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja uzywalam poduszki koca czasami koldry nie kupowalam takiej specjalnie ciezko jest sie po tem odzwyczaic ja prawie rok od porodu sie odzwyczajalam ale wygodnie jest i to bardzo
image

Uploaded with ImageShack.us
ja nie mam żadnej poduszki, bo nawet jak coś podłożę pod brzuszek to jest mi bardzo niewygodnie :/ więc nie podkładam nic i wtedy wysypiam się super i nic mi nie uwiera :)

image

image

ale ja tylko miedzy nogi albo jedna noga jak na boczku lezalam na podusi byla ale uzywalam dopiero okolo 30 tyg
image

Uploaded with ImageShack.us
dzis przyszła moja sliczna poducha-kojec jutro się okarze czy wreszcie bede mogła się wyspać wygodni

image
i jak?
jak dla mnie extra. teraz w te upały śpię tylko z nią jest dłuuugga i mięciutka. polecam z czystym sumieniem :)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry