Widok

polećcie jakiegoś endokrynologa dla maluszka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie, miałam cukrzycę ciążową i mała była pod kontrolą endokrynologa po urodzeniu, teraz lekarz powiedział , że muszę iść z małą na kontrolną wizytę.
proszę o opinie który lekarz endokrynolog dziecięcy jest według was dobry i czy na nfz czy prywatnie
dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przychodni na polanki sa jeszcze miejsca
chcialam zarejestrowac malucha na nfz pierwszy raz i wszedzie (akademia medyczna, jaskowa dolina 7 i sopot malopolska´) nie ma terminow na ten rok.
dr birkholz przyjmuje w endomedzie, polecala mi ja pediatra
tez słyszałam o birkholz same dobre opinie
doktor dorota birkholz na ul debinki przyjmuje od niej juz nie ma lepszego lekarze
My chodzimy do dr Sztangierskiej, polecam serdecznie.Na pierwszą wizytę poszłyśmy prywatnie (na ul.Kowalską- 100 zł wizyta) a jak się okazało że mała musi mieć zrobione dodatkowe badania pani doktor "upchnęła" nas do siebie na AM na NFZ.
Jaki jest nr na jaśkową dolinę? mówimy o tej przychodni dużej na morenie? nie mogę się tam dodzwonić :/
My chodzimy od urodzenia do dr Szepańskiej,dostaliśmy skierowanie od pediatry,chodzimy na nfz do przyhcodni dziecięcej na Jaśkowej Dolinie-polecam tą lekarkę.W razie nagłęj potrzeby można umówić się prywatnie przyjmuje na ul.Kowalskiej
Teresa Szczepańska endokrynolog dziecięcy
adres: 80-846 Gdańsk, Kowalska 5 lok.1
tel: 58 305-79-72
Polecam wziąść skierowanie i na NFZ spróbować się dostać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry