Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mała odezwij się...a gdzie nasza karolina? Moze są razem?
od poczatku wiele podpada,dziewczyny macie bardzo dobre serca i mam nadzieje ze nastepnym razem pomozecie komus kto naprawde potrzebuje tej pomocy.
Jak tak mozna wykorzystywac dobroc ludzi,do pracy trzeba sie wziac .
jakaś paranoja :)
Sylwia z czym hehe z moją listą:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))mała jak nie napiszesz to napiszę tu co mi napisałaś hehe bo to śmieszne...
Nie, przecież wiem, że to żarty :). Ogólnie ta sytuacja z Małą to paranoja. Ja myślę, że nie ma co ją wzywać do odpowiedzi. To jak się zachowuje, to, że siedzi na gg a tu nawet nie odpisze świadczy tylko o niej, i tylko jej zadziała na niekorzyść.
No niestety wysłałam do Małej na gg linka, ale widocznie nie ma chęci z nami rozmawiać. Przykro mi jak cholera, bo uważałam, że jest to osoba której trzeba pomóc, a wychodzi na to, że nawet nie ma chęci z nami rozmawiać
i tak naprawdę nikt z nas nie wie czy nie zajrzała tu. Może właśnie przeczytała co tu piszemy i dlatego się nie odzywa. Trudno zgadywać
ja chce rozmawiać ja chcę:))))ale tak poważnie też czekam...
i dalej jest na gg
a moze to nie ona jest na gg??
kurs do 26 listopada wiec mieszkam na morenie to jej opis raczej to ona
mi napisała że ma problem z marudząca mała więc odpisze do nas wieczorkiem póżnym...więc czekamy
no to czekamy :)
wiecie co to jakas chora farsa, czlowiek chce pomoc a jest nabijany w butelke, w takim razie koce sobie zostawie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
naprawde wszystko to mega mega dziwne...
Wiecie co, a mnie się wydaje, że przesadzacie z tym polowaniem na Małą... Każda z Was ma prawo do swojego zdania, ale to czyhanie na forum dowodzi, że naprawdę Wam się nudzi:). Pozdrawiam!
poczekajmy co powie główna zainteresowana
ale jaja ! drogie forumki z dobrymi sercami, zbliżają się święta i jeżeli chcecie komuś pomóc to może weźmiecie udział w akcji Szlachetna Paczka ? ja w zeszłym roku pozbierałam od rodziny po 30 zł, pojechałam do Tesco kupiłam to co było potrzebne rodzinie, którą wybrałam ( samotna matka i troje dzieci ) i zawieźliśmy z mężem do wskazanego punktu :)

wiadomo, że zawsze to też może być szwindel ale wierzę, że nad taką akcją jednak ktoś trzyma pieczę i są to naprawdę osoby uczciwe, którym jest ciężko a nie obiboki i lenie ;)

w tym roku też robimy taką paczkę, tylko tym razem dla starszych samotnych osób
mi dzisiaj tak bo mały spi a ja zrobilam sobie dzień lenia i tylko na plotkowanie i wielkie oczekiwanie:))))
P.S I jak nikt nie ma noc z mojej listy?
larisa wiesz miły gest super. Ja chce się pochawlić że od mamy dostaliśmy kaczkę hehe i dziś dałam ją pani która jest na ręcie i wiem że nie ma co jeść. Nawt nie wiecie jak się ucieszyła..a ja razem z nią. Nie jestem świnią jak już staral się udowodnić ale narazie mogę tylko takie małe gesty robić i jestem dumna:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry