Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej napisałam wątek "Dziękujemy :-)"

pozdrawiam wszystkich serdecznie
Zdrowych i wesołych świąt i szcześliwego Nowego Roku a zarazwm niej wredot na forum zyczymy i serdecznie dziękujemy za wszystko
slicznotkoo chyba nie przeczytalaś dokładnie całego wątku... szkoda może wtedy Twój wpis byłby inny... Wesołych świąt...
Do pracy przyjmują w sklepach jest pełno ogłoszeń na trójmiescie można sobie poszukac pracy tylko trzeba chcieć poza tym nie prawdą jest że kasę dostaje sie po miesiącu zawsze mozna ugadać się z pracodawcą i wspomnieć o swojej sytuacji pracodawca też człowiek zrozumie..jezeli nie ma sie pieniędzy a tym bardziej pracy albo nie chce się chodzić do roboty tylko łatwiej prosić to głupotą jest robić sobie dziecko.Lepiej zainwestować w prezerwatywy.
Mam do oddania kurtki zimowe, buty, ubranka, sukienki rozmiary 1-3 lat, Czy mozecie podac mi adren tej pani z łakowej? Wysłałabym paczkę.
moj mail viki.black@gmail.com
mala moze sie przeda
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/dziewczyny-ogl1774258.html
kamila trzymajcie się
Odezwij się jak już będziesz mogła
oj, przykro mi, zajmij sie mezem, trzymjacie sie mocno i cieplo, jakby co odzywaj sie, znasz nr
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
hej olcia mój teść zmarl mam trochę sprzątania nawet nie trochę bo moja mama przyjeżdża i znajoma do pilnowania synka...myslami jestem z Wami...jutro pogrzeb. Staram się też męża zagadywać na różne sposoby aby się nie załamywał...nie jest to łatwe.
aguś tak nadal jestem na kursie czyli w domu jestem około 15-15:30
jeżeli dała byś rade mi podrzucić to daj znać ale ja się postaram wpaść po ten śpiworek
Napisze do ciebie jak będę wiedziała kiedy dokłądnie to się zgadamy
pozdrawiam
Mała - nie mam kiedy :/ chyba, że może któregoś dnia będziemy jechać do kumpeli na Ujeścisko - może wtedy jakoś się umówimy :) jeszcze jesteś na kursie? jeśli tak o której jesteś w domu?
agusia a dała bys rade mi go przywiezc na morene?
albo do wrzeszcza? zjechala bym tam
daj znac
Mała - mam dla Ciebie śpiworek :) sprzedawca na Allegro wysłał do mnie zamiast bezpośrednio do Ciebie :)

musimy się jakoś umówić na odbiór, chyba że któraś z Forumek będzie do Ciebie jechała i wstąpi do mnie po śpiworek (Przymorze)
a ja z moim mezulem wczoraj troche pokicalismy na parkiecie:) a zaraz siadamy do ogladania filmu 2012, juz mamy na kompie, pogoda fakt depresyjna, a jeszcze dzisisaj zadzwonil nasz potencjalny kupiec na mieszkanie ze musi miec na zastanowienie do jutra wiec sie wnerwilam bo my juz chcemy na ciut wieksze pojsc bo klaustrofobii dostajemy, a tak poza tym to spoko:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
hej dziewczyny
ta pogoda mnie dobija :-(
tylko deprecha złapać :-(
a co u was??
ehh.....
siemano:) co tam slychac? kamilko czemu masz kiepski humor?
leć pobaw się za mnie bo ja dziś bez humoru:(((((
a zawialo zawialo:) my dzisiaj chyba mlodego babci sprzedajemy i lecimy na miasto, :)
olcia a ja cię widzę heheoj groza zawiało na wątku. Widać że nas zabrakło. Kurcze widziałyście że już wszędzie o świętach przypominają? Masakra jakoś w tym roku nie będą fajne dla mnie:(((

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry