Widok

pomóżcie mi wybrać dobrego GINEKOLOGA w SWISSMED Morena

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam !!!

Dziewczyny pomóżcie mi wybrać dobrego ginekologa w SWISSMED na Morenie, bo mój poprzedni jest do bani!!!!!!!
Patrzałam w rozpisce, że urzęduje tam sporo ginekologów, a koleżanka mi doradziła, że warto ponieważ pracują tam wyśmienici ginekolodzy, bardzo oddani pacjentowi, dociekliwi i w ogóle.

Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcikk44 Boćkowski już nie pracuje w Swissmedzie
Raniszewska może i sympatyczna i dokłada jak przyjmuje prywatnie ,ja prowadziłam u niej ciążę na książeczkęi musiałam sama pilnować wiele rzeczy i się dopytywać.Myślę,że prywatnie jest dużo lepsza aczkolwiek kobiety mają średnie na jej temat opinie.Trzeba pójść i się przekonać ,może akurat podpasuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam dr Szulc prowadzi moja ciąze i jestem bardzo zadowolona. Nie moge nic mu zarzucic, przesympatycznyi i bardzo dokladny jesli chodzi o badania i USG. Super fachowiec.
Ja chodzę do dr Piotra Augustyniaka w Gdyni. Co prawda zupełnie inna placówka (Strarmedica), ale bardzo polecam. Mają świetny sprzęt a sam doktor jest naprawdę bardzo OK.
dziewczymy uważajcie na dr Kijucia, odradzam... bym straciła przez niego dziecko i jeszcze mi się oberwało za jego niedopatrzenie. Wychodziłam zdruzgotana od niego... plus że zleca dodatkowe badania ale nic poza tym...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szczerze NIE polecam dr Szulca stwierdził u mnie ciążę pozamaciczna, całe szczęście poszlam do innego gin i mam teraz cudowna córeczkę
Ja polecam dr Matkowskiego z swiss morena. Prowadzil moja ciążę i zrobił ciecie na zaspie.
Bylam bardzo zdowolona z opieki przez cala ciążę. Świetny specjalista i super człowiek.
czy Matkowski pracuje też w szpitalu swiss?
chyba tylko na zaspie
http://www.victoriaclinic.pl/zespol/ginekolodzy/dr-n-med-jaroslaw-debniak

wybitny lekarz
dr Karas bardzo dobry specjalista' operowal mnie mily i do tego konkretny!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry