Widok

poznać faceta przez Internet....

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co o tym sądzicie? czy to ma sens? i czy są tu takie pary "z sieci" :)
i czy to w tych czasach jeden z lepszych sposobow na pozananie drugiej połowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież wciąż są całkowicie darmowe portale takie jak - http://sympatie.eu/ Można kogoś poznać nawet z tej samej ulicy. Moja siostra w ten sposób poznała chłopaka, który wynajmował mieszkanie w bloku obok ;-)
Wszystko ma sens. a w czym sie rozni poznanie kogos w sieci, a w realu. tu i tu mozesz zostac oszukana. W kazdym razie http://www.flirtcard.pl/ jest pelen interesujacych ludzi , otwartych na nowe pomysly, zwlaszcza ze ten portal jest stworzony z pomyslem. poznajemy sie przy pomocy wizytowek :D
ja również poznałąm przez internet mojego męża, jestesmy 7 lat po ślubie, mamy 2 córeczki i jestem przeszczęśliwa z nim...
Marto-B, super dla twojej mamy i zycze im duzo dobrego...

sama chyba nie zdecydowalabym sie na umowienie sie z kims z netu, nigdy nie uprawialam tego ;-), ale internet to jest tak jak kazde miejsce itp...wsrod bliskich sa szczesliwe malzenstwa z netu, wiec kazde miejsce jest dobre...
Ciekawska.. To tę większość omijaj.. :) i jeżeli dobrze rozumuję, masz dziecko.. I nie ukrywaj tego.. :) jeżeli komuś będzie zależało to nie ucieknie, nie wystraszy się.. :) tylko "miej oczy, uszy, etc szeroko otwarte" .. ;)
Gdy się poznali, mieli 45 lat (mama) i 46 (jej facet). A mama mówiła że jest już za stara żeby kogoś znaleźć...;)
Moja mama też poznała faceta przez internet. Mama dużo pracuje i nie miała zbyt wielu okazji do poznawania nowych ludzi. Któregoś razu założyłam jej konto na sympatii, a po 2 miesiącach przedstawiła nam kulturalnego, spokojnego faceta, który tak jak ona nie miał czasu i okazji nikogo sensownego poznać. Są razem szczęśliwi ponad 5 lat, po roku zamieszkali razem, a ja wreszcie mam ojca:)
ja poznałam swojego meża 3 lata temu przez internet na stronie zapoznajmy sie,udało mi sie bo jest wspaniałym meżem ,ma swoje wady ale ja tez,jestesmy 2,5 roku po slubie i jest dobrze,aby tak dalej(moje 2 małzenstwo) mam 37 lat mamy nasza córunie malutka ,tez zycze powodzenia w poszukiwaniach
ja też swojego obecnego partnera poznałam na Sympatii. Jestem z nim szczęśliwa od przeszło roku
mój mąż z Sympatia.pl :-))))
mój maz tez z internetu :) poznalismy sie na czacie wp
net to jest po prostu jeszcze jedna metoda poznawania facetów :))))

Tylko trzeba uważąć na to co piszesz. Jak napiszesz "lubię seks" to na pewno pewną ilość psycholi ściąniesz :)))) I bez tego typu wpisow pewnie statystycznie może się trafić psychol. Niestety obok też są :) Wiec i w realu jest ich sporo... A w necie jest troche takich po prostu nieśmiałych a to nic złego.

Jak w życiu trzeba spróbować jak się nie klei nie kontynuować znajomości..
Moim zdaniem warto spróbować. Mój mąż też z netu :))))
Jest sporo facetów, którzy "zaliczają" i umawiają się z mnóstwem kobiet, chyba w dzisiejszych czasach jest trochę strach.
Ja ogólnie nie polecam, lepiej w realu
A dziewczyny pamiętacie IRCa? czy to nadal istnieje? poznałam tam swoją pierwszą miłość...coprawda przetrwała tylko chwilę ale wspomnienia są cudowne. Potem pojawił się czat - tam poznałam swojego prawie eks męża. Bywam czasem na czacie ale uważam ze bardzo ciężko tam kogos poznać fajnego. w tych czasach sami zboczeńcy są ktorzy nie chca sie wiązać...czy są jeszcze porządni faceci ;/ ehh
w sieci też ciężko poznać... większość na hasło "dziecko" ucieka gdzie pieprz rośnie...
ja akurat trafiałam na samych głupków :P męża poznałam na imprezie :) ale jak widać po wcześniejszych wpisach - pewnie że można kogoś fajnego spotkać :)
Ja również mam męża poznanego przypadkiem w necie:)
Znamy się 10 lat a w niedzielę będziemy świętować 7 rocznicę ślubu:)
ja tez znam dwa małżeństwa, które poznaly się przez internet:))
poznawanie partnera przez internet to całkiem normalna sprawa, takie czasy nastały, bo w sumie wiele innych opcji się wyczerpała...

prosty przykład: jakby podszedł do mnie facet na ulicy i zapytał czy umówię się z nim na kawę, bo mu się podobam, to bym dopiero pomyślała, że psychol i zwiewałabym gdzie pieprz rośnie :)

miałam kiedyś chłopaka poznanego przez internet, ale męża poznałam w pracy :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry