Widok

prezent dla 10-latki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej

może jesteście ciociami albo macie dziecko w takim wieku ?!

poszukuję czegoś na urodzinki, dla chrześniaczki mego małża .. niestety mała ma wszystko .... poczynając od modnych torebeczek, naklejek, do laptopa, mp3 i innych takich rzeczy

może ktos zaporoponuje coś oryginalnego ?!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
może zabiesz ją do kina i do kawiarni, taki dzień dla niej.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może zestaw koralików, drucików i innych pierdółek do zrobienia własnej biżuterii? :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oba pomysły fajne - dzięki :)

jakiś czas temu robiła jakieś tam rzeczy z koralików także pewnie by się jej spodobał taki zestaw :)

może ktoś jeszcze :?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może jakieś kosmetyki, które będzie mogła używać bez szkody dla niej i dla mamy :) Np bezbarwny tusz do rzęs ?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może (za zgodą jej mamy) zabierz ją do fryzjera, niech zrobią jej jakąś (oczywiście dziecięcą) fantazyjną fryzurę.

Kosmetyki dla 10-latki?

- skrzynka z przyborami plastycznymi (kredki, farby, pisaki itp.)
- książki
- wyjście do kina
- karnet na basen
- wyjście do wesołego miasteczka
- film DVD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No pewnie, że kosmetyki. A cóż takiego złego w tuszu bezbarwnym ?

ja kupowalam swojej chrzesniaczce kosmetyki dla dzieci (ma 8 lat)i byla zachwycona.a kosmetyki sa bardzo łatwo zmywalne wodą,wiec nie widze w tym niczego złego.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczynki w tym wieku bardzo lubią urodowe rzeczy, no chyba że to typ chłopczycy. Sama uczę trzecią klasę i od czasu do czasu nagradzam dzieci za dobre zachowanie. Dziewczynki najbardziej chcą aby pozwolić im się umalować i bawić w piosenkarki, chłopcy nie malują się oczywiście ale przebierać też się lubią.

nie wiem ile chcesz na to przeznaczyc, ale na pewno "modna" lalka jej sie spodoba i chyba nie ma dziewczynki ktora by sie nie ucieszyla z lalki Bratz albo High school musical :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzięki bardzo za pomysły, w weekend wyruszamy w poszukianiu prezenciora, ale takie wyjście do kina też jest fajne !
przedyskutujemy z małżem co i jak :)

hmm chyba, że ktoś jeszcze ma pomysł ?!

Alicja a jakiś link jak wygląda taka lalka !?

mmadlen napisał(a):

> Alicja a jakiś link jak wygląda taka lalka !?
>
>

wygląda jak paris hilton

http://www.zabawki.com.pl/news/foto/lalkabratz.jpg

http://czasnazakupy.sote.pl/photo/product_info/3/6/7/1_367178a6882a.jpg

nie obrażając nikogo ja bym w życiu nie kupiła mojemu dziecku tak koszmarnej lalki, brrrr
wydaje mi sie nawet,ze 10-cio latki juz nie bardzo interesują sie lalkami(ale moze nie wszystkie).bynajmniej moja prawie 9-letnia chrzesniaczka zdecydowanie juz nie.Bardziej cieszy sie ze wspolnego wyjscia lub "zabawek"typu malowidła dla dziewczynek albo jakies zestawy do szycia czy robienia "bizuterii"z koralików itp.:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my ten problem na szczęście wczoraj rozwiązliśmy,
kupiliśmy chrześniaczce małża zegarek swatch'a

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
cześć masz kogoś bliskiego w takim wieku najpierw kupuj coś strzelając w dziesiątkę a następnie dowiedz się co chcę twoja siostrzenica itp.
najlepiej kupować pamiętniki,kosmetyki ajak zauważymy że ma duże piersi stanik
jak lubi h2o wystarczy kropla to kup jej cos z tego albo z hanny montany ,aparat cyfrowy albo rolki
lalki z seri my seienc:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam w domu 11-sto latkę, lalki odpadają, nie chce już się nimi bawić. Natomiast kosmetyki dla dzieci, błyszczyk do ust to jest coś ;)Natomiast fajnym pomysłem jest zabranie małej do parku linowego. W Przywidzu fajny otworzyli, mojej córki chrzestna zabrała tam właśnie moją córkę, młoda wróciła i nie potrafiła wykrztusić z siebie słowa, była tak podekscytowana
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam tez zestaw malej ogrodniczki, kupowalam w Smyku, w pudelku jak gra sa doniczki, nasionka, nawoz,mini szklarnia i instrukcja z informacjami na temat roslinek. Chrzesnica meza najpierw dziwne patrzyla co to jest, a pozniej, byla zachwycona. Zasadzilismy rozne nasionka, musiala odpowiednio o nie dbac i teraz wyrosly jej ladne roslinki. Przyjemne z pozytecznym- nauka z zabawą, polecam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

wycieczki objazdowe (26 odpowiedzi)

Szukam informacji o wycieczkach objazdowych w Europie. Chodzi nam o zwiedzanie np. autokarem...

Wakacje z dziećmi (123 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry