Widok

problem z mlekiem bebilon ha....ratunku:/

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
od paru dni podaje małemu bebilon ha zamiast pepti...i jest jakiś koszmar....mały pije i nagle wielka afera...mleczko przestaje leciec...smok sie zatyka i wrzask...myślałam, że za słabo proszek rozmieszałam, więc nastepnym razem ostro potrzasałam butlą...ale jednak znowu jakies takie kluchy sie porobiły, a ten mój mały wpada w szał..
co robie źle? tez tak macie, że nagle przestaje leciec bo smok sie zatyka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze mleko zmien np na bebico
mi sie takie kluchy w nan robily wlasnie nawet nie skonczylismy puszki jak to zobaczylam bee
a przy pebilon ha nic takiego nie mialo miejsca moze ciut za malo wody? ale cale mleko jest taka papka? dziwne troche?czy z kasza? ale my nawet jak z kleikiem mieszlaismy to tak nie bylo.moze jakies nieswieze albo taka partia.
ja podawłam na początku bebilon ha i nic sie nie zatykało,kluchy sie nie robiły. Za to miałam taki problem z nutramigenem
Może spróbuj 3-przepływowego smoka AVENT do kaszek?
czyli ta łyzka to jednak sprawdzony patent:)
najgorsze jak wylewam resztke tego mleka do zlewu...to normalnie takie gluty same mi w zlewie zostają, blee
asku my mamy bebilon i ja mieszam lyzeczka potem wstrzasam jeszcze i uwazamz erozpuszcza sie oki w porownaniu z nan jest super
magia, normalnie magia:DDD
Kurcze to dziwne. Nan tez sie kiepsko rozpuszcza i sa grudy, ale nigdy sie smoczek nie zatyka
smoczka z większa dziura z aventu już nie dostane...moze i z tą łyżka spróbuje...
Byliśmy na bebilone ha 4 miesiące, wcześniej na pepti. Nie było problemów z rozpuszczaniem. Może to kwestia smoczka, nie wiem jakiego używasz, spróbuj z większą dziurką, albo mieszaj łyżeczką, ja tak robię przy zwykłym bebilonie, bo pieni się jak głupi.
też zauważyłam, że się to mleczko słabo rozpuszcza, ja mocno mieszałam trzymając za smoczek tak jak w shakerze
nie no woda jest ciepła...wiem, że pepti to była prawie sama woda, no ale teraz to sie widze umeczymy...
Ja nie mam bebilonu, ale moze za zimna wode dajesz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry