Widok

prosty przepis na coś dobrego :))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Mam straszną ochotę na coś :) Obiadek już co prawda był, ale zjadłabym coś na słono-ostro, lecz bez przesady:) chodziły mi po głowie krokiety, ale za dużo z tym roboty. Może macie jakies przepisy na coś szybkiego i smacznego?? :)
Pozdrawiam!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mOŻE OMLET Z RÓŻNYMI DODATKAMI?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
alex, chyba to jeszcze nie to - za mdło :) ale dziekuje za odpowiedz :D
Bardzo szybko i prosto - bułeczka zwykła lub kajzerka posmarowana masłem czosnkowym wymieszanym z przyprawą "grzanki złociste" Kamisa na to starty żółty ser i do piekarnika,można smarowac ketchupem.
Ja uwielbiam:)))
Może byc też bagietka:)
Naleśniki :D Mniammmmmmmmmm
image

HappyMum :))))
A my upichciliśmy w koncu coś takiego:
chlebek zamoczony w mleku rozdrobniłam widelcem i dodałam potarta cebule, sól, pieprz, czosnek, pietruszkę zieloną, jajko i bułkę tartą z mąką, tak żeby wyszła masa jak na mielone:) potem na patelnię i takie "kotleciki" posypałam serem i na to położyłam bekon, bo akurat był w lodówce. I hop do piekarnika. Nawet nawet...eksperyment zaspokoił mój mały głodek :)
Pozdrawiam!:)
c iekawy ten przepis:)musze wyprobowac
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (106 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry