Widok

przekłuwanie uszu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos orientuje sie gdzie w gdańsku mozna przekłuc dziecku uszy za jednym razem, tzn. chodzi mi o zaklad kosmetyczny ktory posiada dwa pistolety i za "jednym" strzałem załatwia całą sprawę. Chciałabym oszczedzic dziecku stresu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok:)))))
mysle ze mam wystarczajaco rozumu bo....nie tatuuje syna nie kolczykuje go,jak bede miala corke to tez nie bede jej kluc.Moje dzieci same beda podejmowac decyzje.Jesli uwazasz Haniu ze mam zbyt malo rozumku uzasadnij
Moyre wrzuć se na luz co??
Temat był: gdzie znajdę... a nie co sądzicie...
Nikt tu nie chciał poznać Twojego zdania. A jeżeli już chcesz się wypowiedzieć załóż osobny wątek. Wtedy każdy zadecyduje czy chce na ten temat pogadać czy nie.

chwila, to jest forum i każdy może wypowiedzieć się na temat i nie na temat - demokracja! Dla mnie przekłuwanie dziewczynkom uszu to totalna głupota choćby ze względów bezpieczeństwa. No cóż jak dzieciak wróci któregoś dnia z przedszkola z naderwanym uchem (i wcale nie muszą to być duże kółka, czy kolczyki wiszące) to matka wówczas sie trochę otrzęsie się z tych zachcianek.

Moja Ania pewnie tez przekłuje sobie uszy, ale pewnie w wieku ok. 15 lat.

Oczywiście, że to forum. Nie wiem czy zauważyłaś, że każdy post ma jakiś temat a dalsze jego rozwinięcie znajduje się zawsze na jego początku.
Tak więc nie zauważyłam tu pytania: co sądzicie o przekłuwaniu uszu ale trochę inne,

Tak więc do rzeczy, a jak nie to załóżcie kolejny wątek na temat: czyli jakie jest Wasze zdanie.

Ja też zacznę pisać tu o wpływie jaki wywierają deszcze tropikalne na politykę Chin bo mamy demokrację tak??
Bez sensu.

Sysia, a ktoś Ci broni pisać o tych deszczach?
Ja też uważam, ze przekłuwanie uszu maluchom to nie jest najlepszy pomysł. Starałam się zaoszczędzić Malej bólu przy szczepieniach kupując szczepionki 6 w 1, a teraz mam jej ten ból fundować? Poza tym dzieci w trakcie zabaw wyczyniają różne rzeczy i czasami taki kolczyk może stać się przyczyna jeszcze większego bólu.

Oczywiście banda panienek, którym w dzieciństwie "przekuto" rozum razem z uszami wprowadza porządek :D Na tym polega forum, drogie koleżanki, że wypowiedzi krążą wokół tematu, a czasem od niego nawet odchodzą. Jak komuś przeszkadza, że czasem nie dostanie odpowiedzi jaką chciałby usłyszeć, ale opinię, że trzeba być idiotą, zeby w ogóle takie pytania zadawać, to może porzucić fora na rzecz encyklopedii.
a myslalam ze to tylko ja "wszczynam" klotnie na forum:)....

Kala oczywiście, że nie broni ale nie w tym temacie.

Agatha nie musisz nikomu ubliżać, aby udowodnić swoją rację.

Mam słodzić idiotkom przekłuwającym uszy niemowlakom?
uderz w stół a nożyce się odezwą - dymiary

nie wasze dzieci, nie wasz problem
"Oczywiście banda panienek, którym w dzieciństwie "przekuto" rozum razem z uszami wprowadza porządek :D "

to zabrzmiało jak obelga pod moim adresem, ponieważ stwierdziłam, że piszecie nie na temat. Nie uważasz??

Nie rozumię dziewczyny waszej agresji, ja wiem że każdy ma różne zdanie na ten temat i każdy ma prawo je oczywiście wypowiedzieć ale po co się poniżać i być chamskim czy brak kultury w czymś pomoże?

A miałaś "przekute" uszy jeszcze w niemowlęctwie?
Nie "rozumię" Twojej ortografii.
A jak się to ma do tego, że piszesz nie na temat co?? zresztą ja też. więc się wycofuje aby nie zaśmiecać dziewczynie wątku.

jest Agatha = jest ciekawiej na forum :)

To proszę zrób coś dla mnie i postaraj się zrozumieć, bo później dziwimy się dlaczego nasze dzieci są agresywne , ale od kogo się one uczą właśnie od rodziców

Sysia,
gdybyśmy z każdą nowa myślą dotycząca jakiegoś_tam_tematu zakładały nowy watek, to wiesz co by tu sie działo? A to co, piszą dziewczyny jest poniekąd związane z tematem.

Taa, ludzie którzy mają takie podejście jak Ty ("nie moje dziecko, nie mój problem") nie zwracają zapewne uwagi na krzyki dziecka za ścianą, a potem sie dziwimy, ze panuje znieczulica. Teraz mogę się zgodzić, ze to co napisałam jest OT:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry