Widok
robią jednocześnie :)
sama widziałam, ale salon ten niestety już nie istnieje,
zgadnijcie co będzie na jego miejscu....
........ tak właśnie kolejny bank,
a to był salon z tradycjami, sama tam przekłuwałam uszy - w szacownym wieku lat 15 :)
zawsze chciałam mieć przekłute uszy, ale moja mama się nie zgadzała, do tej pory mam jeszcze 4 dodatkowe dziurki w jednym uchu ;)
i bez kolczyków nie wyjdę nawet ze śmieciami ;)
sama widziałam, ale salon ten niestety już nie istnieje,
zgadnijcie co będzie na jego miejscu....
........ tak właśnie kolejny bank,
a to był salon z tradycjami, sama tam przekłuwałam uszy - w szacownym wieku lat 15 :)
zawsze chciałam mieć przekłute uszy, ale moja mama się nie zgadzała, do tej pory mam jeszcze 4 dodatkowe dziurki w jednym uchu ;)
i bez kolczyków nie wyjdę nawet ze śmieciami ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Agatha WIDZIAŁAŚ matki lalunie pchajace wozki,bedace na niebotycznie wysokich obcasach,papierosek w dłoni,odcien skory marchewki,a niemowle lezy w wozku ubrane w róż i kolczyki w uszach
Widziałaś, ale ICH nie poznałaś...
Jeżeli to Twój sposób oceniania ludzi - po wyglądzie - to już wiem, dlaczego nigdy się nie zrozumiemy.
Widziałaś, ale ICH nie poznałaś...
Jeżeli to Twój sposób oceniania ludzi - po wyglądzie - to już wiem, dlaczego nigdy się nie zrozumiemy.
Ja tam myślę, że nie ma co się denerwować bo i tak nie mamy na to wpływu. A że "wrona orła nie urodzi" - to czy mamusia przekłuje uszy córeczce w wieku 6 miesięcy, czy ona sama to wymusi - mając np. 2 lata i 6 miesięcy (skąd to pragnienie ??? :))) - to nie ma chyba większego znaczenia.
Smutne ale prawdziwe, niestety.
Smutne ale prawdziwe, niestety.
to nie żółć,ale próba reakcji na praktyki takie jak tatuowanie dzieci,kolczykowanie,piercing.ingerencja jak kazda inna.samo wyobrazenie sobie lezacego maluszka obok z baba z pistoletem do przekluwania uszu,pozniej krzyk dziecka,strach i zadowolony usmiech mamusi wywoluje u mnie dreszcze jak u wiekszosci.
masz racje iza,ze wyglad o niczym nie swiadczy,ale przychylam sie tez do zdania Agathy,ze czasami taki wyglad mowi sam za siebie jak przykladowo matka ktora ubiera tak wysokie buty ze ledwo co idzie,ze opiera sie na wozku.nikomu nie chodzilo o to ze Pani noszaca buty na obcasie i po solarium jest glupia,ale o to,ze glupią jest Pani noszaca buty na bardzo wysokim obcasie utrudniajacym chodzenie i tym samym opiekowanie sie maluchem.a takie obcasy i solarium lacznie z dlugimi paznokciami dziwnie idzie zawsze w parze.Co innego sredniej wielkosci obcas,zadbane paznokcie a nie kilometrowe z cyrkoniami jedna na drugiej.Jasne teraz?:)
Każdy decyduje o swoim wyglądzie, jeżeli kobieta chce sobie kostki połamać jej brocha.
Może to wywołać uśmiech politowania natomiast co ma w głowie to już druga sprawa. Powiem tak niektóre kobiety szczególnie po porodzie lub jakiś czas po tym czują silną potrzebę poczucia się "atrakcyjną" zadbania o siebie - "pokazania" że mimo iż mam dziecko potrafię o siebie "zadbać".
Co do tego w jaki sposób to robią - rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli dziecku nie dzieje się krzywda a przy tym mama jest szczęśliwa to nie widzę problemu.
Niektóre chodzą w ortalionach lub powyciąganych dresach , bez make-up'u patrzą na wszystkich wilkiem - takie też złe???
Wolny wybór.
Może to wywołać uśmiech politowania natomiast co ma w głowie to już druga sprawa. Powiem tak niektóre kobiety szczególnie po porodzie lub jakiś czas po tym czują silną potrzebę poczucia się "atrakcyjną" zadbania o siebie - "pokazania" że mimo iż mam dziecko potrafię o siebie "zadbać".
Co do tego w jaki sposób to robią - rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli dziecku nie dzieje się krzywda a przy tym mama jest szczęśliwa to nie widzę problemu.
Niektóre chodzą w ortalionach lub powyciąganych dresach , bez make-up'u patrzą na wszystkich wilkiem - takie też złe???
Wolny wybór.