Widok
Lepiej napisz w jakim sklepie kupiłaś te Pampki żęby inni co tez tam kupili posprwadzali terminy.
A ten balsam kojący to zdaje sie jest na bazie rumianku, a na rumianek duzo dzieci ma alergie, wiec zamiast łagodzić może podrażnić, a już przeterminowany balsam to nie chce mi sie myslec co moze powodować;-)
A ten balsam kojący to zdaje sie jest na bazie rumianku, a na rumianek duzo dzieci ma alergie, wiec zamiast łagodzić może podrażnić, a już przeterminowany balsam to nie chce mi sie myslec co moze powodować;-)
bez przesady nie dajmy sie zwariowac miesiac czasu przy pampersach to nic. Ja bym normalnie zakładała. Na dziecki nie mozna tak wiecznie dmuchać i chuchać bo od takiego podejscioa potem są alergie i uczulenia. Jak sie dziecko od małego nie przyzwyczaja to potem starszy organizm sie buntuje. NIe zlinczujcie mnie odrazu ze na wszyusto sioe godzę ale odrobina brudku nikomu nie zaszkodziła :) ja 1 słysze w ogole o terminach na pampersach. Rozumiem jakbyu był z poł roku czy rok ale miesiac wg mnie to bez znaczenia to nie mleko czy smietana