Widok

przychodnia kołobrzeska

Rodzina i dziecko Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Przeprowadziłam się do Oliwy i chciałabym zapisać się do przychodni Kołobrzeska. Mogę prosić o opinię dotyczące lekarzy?
Przede wszystkim interesują mnie pediatrzy dla dziecka oraz lekarz ogólny dla mnie i męża.
Kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do internisty Dr Szczech i ani nie polecam ani nie odradzam, miła, nie odmawia zwolnień lekarskich ale czy kompetentna to nie wiem bo poważniej niż grypa nie chorowałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabryś jest zapisany do dr Szabunio - jesteśmy zadowoleni :) może w pierwszej chwili Pani Dr wydaje się oschła itp. w stosunku do rodziców - ale ma super podejście do dzieci :) a i z czasem w stosunku do rodziców "rozkręca się" ;)

jak trzeba - dzwonię do Pani Dr z pytaniami(prywatny nr), pomaga pobierać próbki moczu na posiew(swego czasu często musieliśmy to robić i bywały problemy), dokładnie wszystko tłumaczy, nie faszeruje antybiotykami bez potrzeby :)

złego słowa nie mogę powiedzieć :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
z internistów dla dorosłych bardzo polecam dr Szczech, jest konkretna, miła, kompetentna - miałam już z nią do czynienia z czymś więcej niż grypa ;)
natomiast zdecydowanie odradzam dr Zając.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja polecam dr.Wandę Wiśniewską :)
lekarz z wieloletnim doświadczeniem, ja do niej chodziłam a teraz mój syn :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję Wam za opinie i rady!
troszkę odgrzebię temat ale pozwolę sobie polecić sam siebie choć nie jestem lekarzem
Ja odradzam Wandę Wiśniewską jako pediatrę- jest miła i sympatyczna niewątpliwie, ale u mojej córki zdiagnozowała trzydniówkę, gdy w rzeczywistości była to sepsa. Gdyby nie oschła i niemiła, ale kompetentna doktor Białynicka-Birula, to moje dziecko z pewnością by nie przeżyło.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bardzo polecam dr Birule Białynicką. Przepisałam do niej moje dziecko z innej przychodni i nie żałuję. Bez problemu poptrafi zdiagnozować u dziecka np. szkarlatynę. Jest fachowa i rzeczowa i przejmuje się dzieckiem, i gdy nie trzeba nie daje antybiotyków. Ma swoje lata- więc i duże doświadczenie w zawodzie. Polecam ją

Matka 9-latka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdaje się, że sama też nie byłaś bez winy? Czy przypadkiem niezbyt późno zgłosiłaś się do lekarza z dzieckiem?

A ja uważam, że lekarze, którzy mają swoje lata wcale nie są lepsi od tych młodych. Młodzi się angażują, szkolą, maja inne nowsze metody leczenia, a te stare baby to leczą po staremu. Sama ostatnio miałam styczność ze stara lekarka pediatrą i po prostu się załamałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja jej nie polecam, byłam u niej z musu bo nasza była na urlopie... ani nie ma podejscia do dzieci ani nie umie rozmawiać z rodzicami, ton taki jak by za karę siedziała w gabinecie, nigdy wiecej do kobiety nie pójdę, jest fajna lekarz w przychodni : Pielaszkiewicz, byliśmy raz, kontakt łapie z dzieckiem od razu , rzeczowa i konkretna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam dr Pielaszkiewicz. Synek od urodzenia do niej chodzi (14miesiecy) i jestem bardzo zadowolony z podejścia do dzieci i rodziców. Koleżanki którym polecilam dr Pielaszkiewicz też sobie ją chwalą.

Dr Pielaszkiewicz super, ale już nie przyjmuje. Wie ktoś, gdzie teraz pracuje?

Z tego co widzę przyjmuje teraz w swoim gabinecie http://www.pielaszkiewicz.pl/
I na nieustannych zwolnieniach lekarskich z krótkimi przerwami na pracę:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry