Widok

przyjęcie na roczek

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy wypada żebym na roczkową imprezę rodzinną przygotowała tylko słodki poczęstunek i tort?

mam teraz problemy z kasą poza tym jestem strasznie zarobiona i zwyczajnie nie chce mi się siedzieć w kuchni no i w ogóle najchętniej bym uniknęła całego tego zamieszania....ale wiadomo...

pomyśląłam sobie, że zrobię/zamówię tor, jakieś inne ciasta upiekę, lody i tyle, może kolacja-salatka czy jakieś przekąski i na tym bym najchętniej poprzestała
u nas w rodzinie zawsze są wystawne przyjęcia z okazji urodzin (obiad kilkudaniowy, słodkie, ciasta, torty, desery i kolacja na ciepło), ale denerwuję się, że się spłuczę finansowo i potem nie nadrobię tego

mam ochotę przygotować prezentację dvd, kilka innych niespodzianek (zamiast "obżarstwa" )ale uniknąć wystawnego obiadu
czy ktoś z was miał podobny pomysł? a może jakieś inne sugestie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mielismy normalnie impreze w knajpie ale po znajomosci to i cena byla niska, bo za obiad z kolacja zaplacilismy raptem 30 pare zl od osoby.

ale twoj pomysl jest świetny i bardzo mi sie podoba :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry