Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale La Paris jest rodem z Paryża, a my ze wsi, wszystkie takie same... dawno nie czytałam osoby z tak ograniczonym rozumowaniem. Najlepiej wsadzić wszystkich do jednego wora a siebie ustawić na piedestale. Trochę pokory życzę... królowo...
No i po raz setny kłania się kultura. BRAWO DLA "KOBIETY SPEŁNIONEJ".
Dla mnie szok. Tu nieraz dziewczyny wypowiadały się negatywnie na temat przysłowiowych już balonikopiesków, ale nie w tak chamski sposób. Tylko pogratulować.
Masz rację, nie musisz się tu niczym chwalić bo po poziomie twoich wypowiedzi wnioskuję,że nie bardzo jest czym...natomiast to twoje spełnienie to tylko twoje słowa...kto by w to wierzył...jak sama pisałaś, tak to sobie każda z nas może mówić.
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
Widzę, że ten wątek nie poszedł w tym kierunku co trzeba. Jeżeli komuś nie odpowiada, że ktoś chce się wyżalić to niech nie czyta i nic nie wypisuje. Szkoda waszego czasu. A ja dziękuje wszystkim za dobre słowo. Pozdrawiam i życzę spokoju w przygotowaniach do własnego ślubu, a tym które mają już wszystko za sobą samych radosnych dni:)

Swoja wypowiedzia wystarczająco sie przedstawiłaś. dla mnie temat skończony.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Ha ha...
:)
Tak to sobie każda z nas może mówić,
ja moja droga jestem kobietą spełnioną i nie muszę się tu niczym chwalić, ani tytułami, ani zarobkami, ani urodą, ani mężem , ani stopniem spełnienia :)

Natomiast, Wy- kółeczko przyklaskujących sobe wzajmenie gospodyń wiejskich, nie dopuszczacie do siebie żadnego innego zdania.
Poziom forum tragiczny- ale takie panienki je tworzą.
La Parise, ty tym opisem chciałaś się nam przedstawić????
Bo taka jesteś hej do przodu, a nawet nie masz odwagi się zalogować!!!
Aha i masz rację...szczekasz najgłośniej...hahaha
"Wywłoko Kresko...
ależ jesteś malutka... a mówi się, że najmniejsze pieski nagłośniej szczekają!
To prawda."

uwierz mi, ze nie.i zapewniam Ci,iz do pięt mi nie dorastasz.
...a potem przyjdą noce
Wywłoko Kresko...
ależ jesteś malutka... a mówi się, że najmniejsze pieski nagłośniej szczekają!
To prawda.

Śmiać mi się chce z takich sfrustrowanych kobietek, jesteście żałosne.
Zdajecie sobie sprawę z tego, temu tak ujadacie.
Każdy kto mówi co innego niż Wy, jest be... Ha ha, nawet nie umiecie czytać ze zrozumieniem. '
Aha, czy na pogrzeby trzeba chodzić? Nie, nie trzeba! Z szacunku do zmarłego się chodzi, a nie z obowiązku...
Ale takie małe, puste , zahukane kobetki żyją w zakłamaniu... Twórzczie sobie iluzję jednego dnia.
la Paris-jak uwzasz ze na tym forum sa ksiezniczki to po co tu wchodzisz i sie udzielasz.
czy zasze musi byc ktos taki ze z watku robi sie nie wiadomo co...
to prawda szkoda klawiatury:)))
La Paris, napociłaś się dziewczyno przy tym wypracowaniu tylko po co?
Dla mnie twoja wypowiedź na temat jest tyle warta co dla Ciebie "weselna szopka"...a może nawet mniej, bo ten jak to określiłaś cyrk, chociaż nikogo nie obraża w przeciwieństwie do Ciebie.
zadziwiające , bo najwidoczniej ta wywłoka czyta każdy post jaki się tu pojawi, carrie. może troche trzeba sie wysilić, a nie powielać powiedzonka.

eh.szkoda.bo juz kupilam sobie neseserek z kłódką na koperty. masz Ci los !
...a potem przyjdą noce
Kreska, nie odpowiadaj, szkoda klawiatury :P
chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, ale na to Ci nic nie poradze !
...a potem przyjdą noce
Ha Ha,
brawo dla niedorozwiniętych emocjonalnie dzidź pierników :)

Tekst o aparacie mnie rozwalił -
właśnie dziewczynko potwierdziłaś, że dla Ciebie najważniejsze jest Wesele - hurra- we wsi impra-hurra! Ciekawe kiedy Twój TŻ kopnie Cię w d...?!

Uwielbiam Was, jesteście lepsze od basha.
Biedne, zahukane dziewczątka, "ksieżniczki" jednego dnia.

Aha, ja miałąm 100% frekwencję! Osób 50.

To ja dorzucę swoje trzy grosze, może ktoś mnie nazwie "zdziecinniałą księżniczką", ale ja jednak jestem zdania, że o ile nie mamy ważnego powodu, aby nie przyjść na wesele to nie wypada odmawiać. To, że nie lubimy wesel to żadne tłumaczenie. Nikt z nas nie lubi pogrzebów, a jednak na nie chodzimu, bo tak po prostu należy. Podobnie z kasą. Idąc na wesele nie ma obowiązku kupowania nowej kreacji i dawania grubej koperty... bez przesady. Jeśli mam świadomość, że komuś się gorzej powodzi, nie zarzucę mu przecież, że nic mi nie dał, ważna jest obecność. A chyba nic nie boli bardziej od tego, że ludzie, na których nam zależy nas "olewają"... To teraz ja wylałam swoje frustracje, haha ;)
jak zwykle. ciekawe jaką reakcję wywolalby post na forum fotograficznym pod tytułem " nie lubię aparatów"
...a potem przyjdą noce
ktoś tu wylał swoje frustracje ;]
ups chyba ktos ma zly dzien, albo musi tak sobie tlumaczyc brak gosci na weselu
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ale że co ? :D
do góry