Widok

pytanie do mam które robią same zupki, obiadki....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy swoim niespełna rocznym dzieciom robicie obiady z warzyw nie ekologicznych?>
tzn, tych mytych itp...
karmie do tej pory słoiczkami, chciałabym się przerzucić na gotowanie obiadów dla dziecka ale nigdzie w okolicy nie ma warzyw z ekologicznych upraw....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
normalne warzywa to pojęcie względne, dla mnie normalne znaczy z własnego ogródka

tych sklepowych nie nazwałabym normolnymi nigdy w życiu

a wracając do tematu, to z braku warzyw ogrodowych gotowałam obiadki z tych sklepowych warzyw
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gotuje z ekologicznych (świeze lub mrozone) dla całej rodziny: młodemu nie solę itd za to dodaje zioła hodowane na parapecie. ale nie popadam w paranoje jak zdarzy mi sie podac mu cos nie eko np. u dziadkow. Z miesem, nabialem i innymi produktami mamy podobnie - jak moge kupic cos eko to kupuje.
Ja też gotuje z normalnych warzyw owoców.Nie ma co pzresadzac ,a w bio jakos nie moge do końca zaufać,ale kupuję też czasem słoiczki.
z normalnych warzyw...Mryś je to co my...jak gotuje to używam mniej przypraw i żadnych badziewi z glutaminianem i tym podobnymi paskudztwami

w zimie często wykorzystywałam mrożone warzywka
Ja równiez gotowalam i gotuje z normalnych warzyw....
nawet jak miala niespelna rok to gotowalam bo nigdy sloiczkow nie uzywalam
Ja robię obiadki z warzyw "normalnych". Właściwie synek zjada to co my, zaczęliśmy mniej doprawiać. Jak nie miał jeszcze roczku to mu również gotowałam z normalnych warzyw, ale mniej doprawione niż my.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry