mam pytanie do mam podającym dziecku sab simplex, wcześniej miałan kupione w Niemczech, a teraz zamówiłam przez internet i dostałam w innym opakowaniu ze słoniem i sama nie wiem czy to są te same?
My mielismy i niemieckie i te czeskie- ze sloniem naopakowani- zadnejroznicy nie ma. Dzialay bez zarzutu oba, a nasz Jasiek mial naprawde mega kolki.
Mozesz byc spokojna!Powinny wypowidaca sie osoby, ktore to testowały a ni episzą "bodajrże".
mój synek ma 3 miesiące i 7 dni i nadal podaję bo ciągle ma problemy brzuszkowe, nie są to takie typowe kolki bo krople pomagają, ale jednak jeszcze czasem stęka , wiec nadal podaję, bez nich byłoby dużo gorzej
dzieki,ja daje juz 3 tydzień,a po ile kropelek dajecie i ile razy dziennie??
bo ja 3 razy dziennie i róznie od 5 do 15 kropelek.i włąsnie czy dawaćź profilaktycznie czy dopiero jak sie ból zacznie?
15 kropel do KAZDEGO karmienia.najpierw dawalam bezposrednio do buzki a potem wlewalam do mleka.ale wazne zeby do KAZDEGO jedzonka!tak bynajmniej zalecano tez w przetlumaczonej ulotce jaka dostalam.Fakt,ze buteleczka starczala na max 1,5 tyg,ale czego sie nie robi by ulzyc dziecku:)))
Profilaktycznie!!jak sie ból zacznie, to możesz schować już nuteleczkę;(..
mini Mini, gatuluję jaśka, doczekałaś się swojego:)Nasz już 6 m skonczył, kochana , tez przez kolki przechodzilismy-koszmar!Ale mija , u nas z 3 miesiacem mineły!..Dacie rade!!!!!!
Dzieczyny napiszcie jaki macie podany skład na opakowaniu ze słonikiem i tym niemieckim. Jestem ciekawa bo cenowo na ebay niemieckie kosztują 40 zł a czeskie 20 zł. Zastanawiam się z czego to wynika.Jeśli skład jest ten sam to bez sensu płacic więcej.