Widok

sala w Szemudzie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam zarezerwowaną wstepnie tą sale na 200 os. :) w weekend jake obejrzeć może sie uda wkońcu, więc jeszcze tylko zespołu mi brak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżeli tańce wchodzą w gre to ja wykonm taniec brzucha, poczekajcie z tym Londynem i NY bo ja nie mam paszportu ratunku
My gwiazdy estradowe paszportów nie potrzebujemy!
a Wy tak sobie gadu gadu o moim weselu a czy ktos mnie pytał o zdanie czy ja preferuje takie wystepy? ;p
Madziula , debata na temat zespołu na Twoim weselu trwa od wczoraj, skoro nie zabierałaś głosu w tej kwestii przekonani bylismy i jesteśmy , ze to milczenie oznacza , ni mnie ,ni wiecej bezwględne TAK dla naszej propozycji, bo jak zauwazyłaś i doczytałaś napierw była sugestia, że możemy... Więcej nie miej tutaj jakiś pretensji. My wychodzimy frontem do klienta, odpowiadamy jego oczekiwaniom, zaspakajamy jego najbardziej wyszukane potrzeby, a nawet, nie boje się użyć sformuowania, spełniamy marzenia.
zgadzam sie z przedmowco !!!
ale mój przyszły mąż niestety z Wami występować nie może bo nie zezwalam, ma być całą noc przy mym boku :) , a na flecie kto będzie grał?
Jak już wyżej napisałem - całe życie będziesz z mężem - jeden wieczór może z nami pośpiewać, zresztą przecież będzie śpiewał też dla Ciebie, więc nie rób scen.
to mam rozwiązanie Ty zaśpiewasz na naszym weselu a on na Waszym :)
"Ty zaśpiewasz" - przecież nie jestem Jose Carrerass, jak zauważyłaś od wczoraj duet rozrósł się do pokaźnego zespołu, będziemy musieli w naszym kolektywie zwołać zebranie i przedyskutować sprawe. Jak Gregory wypadnie ze składu to troche komplikuje się sprawa - zdjęcia widziałeś jak śpiewa, tak więc sama rozumiesz, ze będzie to dla naszego zespołu niepowetowana strata.
no trudno, jak bez niego nie dacie rady to co to za zespół?? ;) A jeden członek zespołu to i dekoruje sale, śpiewa, tańczy czy to nie za dużo? Znajdziecie sobie jakiegoś innego jeszcze, z tego co wiem to Mirosława Potrzeba też dobrze śpiewa... pomyslcie, bo mego przyszłego męża nie oddam tej nocy!!!
tak serio teraz to podobno super sala jest w Oliwie gdzieś i się dowiadujemy też tam, mam nadzieje, że w weekend uda nam sie pojechać do Szemud na tą salę, bo zaliczkę trzeba będzie wpłacić nie małą...
nt. sali w Oliwie , też zasłyszałem dobre słowo, nawet się tam wybierałem, ale w sumie zpasowaliśmy, jak dla nas Oliwa i w ogóle Gdańsk to nie po drodze. A po za tym Gdańsk to znam tylko z opowiadań.
a moze w Oliwie zrobimy sylwka ??? bo nie ma gdzie sie podziac, moze ktos mnie zaadoptuje na ten jeden wieczor... jestem grzeczna, ulozona dziewczynka ;-)
zróbmy syvka, ale nie w Olivie, poszukajmy bliżej, a monsz pracuje w sylvka?
"zróbmy syvka" żem się usmiał w głos
tak pracuje i dlatego zostalam sama, i'm sad.... so sad .....
to gdzie blizej??? moze w Rumni ??? hmmmm...
Rumnia byłaby optymalna, ale w Rumni nie ma takowych mniejsc, może być Reda, Gdynia, ale nie Gdansk, tak daleko... phi
Nie zapominajta o mnie!!!Ja jeszcze jestem! Z sylwem to dobry pomysł. A gdzie monsz robi!Właśnie powiesiłem te pieprzone mebel i umywalke!!!Q!
Dekorator!Reraz sie nie wyprzesz, mam kwity na Ciebie , maila już Ci wysłałem!I nikt o tobie nie zapomina!
do góry