Widok

sala w Szemudzie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam zarezerwowaną wstepnie tą sale na 200 os. :) w weekend jake obejrzeć może sie uda wkońcu, więc jeszcze tylko zespołu mi brak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak propo byście się lepiej za naukę wzięli, a jak wam się nudzi to się rozbierzcie i ubrania pilnujcie!!!
Buhahaha!!!!
zlituj sie! ja jem!
słuchaj nie moge odbierać pomysłów takich niespotykanych, bo to do tego sa prawa autorske... ;)
Może też yć tak iż ta sperma z przebijanych balonów obryzga wszytskich gości tzn orzeźwi i zabawa będzie nawet do 10-11 rano. Madziula może wypróbujemy to u Ciebie na weselu?
uhuhu to beda konieczne przedłuzajace ale to chyba nie wystarczy...
on ponoć wytrzymuje do 1-2.
to wiesz rzecz leży w tym ile możesz wytrzymać.... czy do 8-9 czy tylko do 4, juz baloniki nie maa nic z tym wspolnego...
A co z sylwestrem? Macie jakieś palny? Ponoć Ewulka ma wolną chatę bo jej stary idzie do roboty.
to pytanie nie do mnie, na tym forum już pojawiały się wątki na temat ginekologów więc tam trzeba zasięgnąć jezyka tzw mineta
to fakt rozpryskowa niespodzianka niezła!!!!bonba
a Ty mi ciągle zagladasz do torebki, wydaje mi sie ze z tym nasieniem to dobry pomysł, niezła niespodzianka dla przebijających baloniki.... ha!
Dziekuje za szybko reakcje i rzetelna odpowiedź. Ale jeszcze jedne kwestia sie nasuneła - czy żeby uroczystość weselna trwała do białego rana, /to będzie jesień czyli 8 - 9 godzina/, to czy należy zastosować prezerwatywy przedłużające stosunek?
I jak moja propozycja?
Główny dekorator wypowiedział się już wyżej, tak propo ostatni jak jechaliśmy na dekorację sali do Kłosowa to Madziulu miałaś całą torebkę prezerwatyw, a teraz niby nie używasz.
moim zdaniem (jako dekoratorki), te baloniki świetnie nadają się na salę weselną, może jak troche nazbieracie więcej to nam odstąpicie, bo my niestety nie uzywamy ;( no i nasz ślub jest w sierpniu a wasz troszke później to sobie dozbieracie ale cóż to moje skromne zdanie nie wiem co na to główny dekorator
Myślę, że była by taka możliwość, choć moja wizja jest taka aby pozostawić w nich nasienie aby efekt był ciekawszy i dodałbym ultra fiolet, ale jeżeli chodzi o kompletną dekorację to proszę o kontakty i umówimy się na odpłatne oczywiście spotkanie.
P.S.
proponuję zastosowanie prezerwatyw owocowych wielobarwnych prożkowanych , z wypustkami itp.
Do Dekoratora!Mam pytanie z branży deko?Ja z moja narzeczoną, juz odbywamy stosunki płciowe i używamy prezerwatyw i w związku z tym pytanie -czy mozemy tymi zużytymi prezwatywmi /oczywiście po wulkanizacji i innych zabiegach/ przyozdobic sale weselną? Będe wdzięczny za rzetelną porade!
Masz rację mój kalendarz pęka w szfah
Juz niema czasu na zastanawianie, musisz się decydowac już!Czy Ty zdajesz sobie sprawe ile mamy ofert?
No to jak będziecie na cmentarzu to musicie do mnie wpaść zobaczyć ja k cięzko pracuję. Terenia już przygotowuje sobotni bankiet- rano wstanie wszystko zrobi raz dwa.
do góry