Widok

salon tatuazu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, chcialam was zapytac czy znacie jakis dobry salon tatuazu?a moze jakis wasz znajomy czy ktos pracuje w takim salonie?
chcialabym zrobic sobie drugi tatuaz ale juz tym razem w poleconym studiu. Mam na oku Tat-studio w Gdansku, moze ktoras z was albo waszych znajomych korzystal z ich uslug?we mnie wzbudzili zaufanie,ale zawsze warto popytac :)

z gory dzieki :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki Olenka za informację:-)
tzn nie masz biust tylko będziesz miala bo widze ze jeszcze malenstwo jest w srodku :) no a ja pytalam o czas juz po porodzie :) takze jak bedzie biust duzy to moze byc to po prostu dla ciebie niewtgodne, ale z ich strony nic nie przeszkadza, zeby zrobic tatuaz nawet miesiac po :)

aaaaaaaa pytalam,tylko zapomnialam napisac :)

otoz wlascicielka powiedziala, ze jesli na łopatce to może być, no chyba, że masz ogromny biust jeszcze z mleczkiem,bo wtedy to może być uciążliwe żeby zakladać i ściągać ramiączko,bo może się miejsce z tatuażem podrażnić. w każdym razie jeśli chodzi o to akurat miejsce to nie ma przeciwskazań :)

jak bys mogla to nie zapomnij zapytac o czas jaki nalezy odczekac po porodzie.z góry dziekuje:-)
dziekuje dziewczyny za dalsze podpowiedzi,ale juz zapisalam sie do tat studio, na 2 grudnia, bo wczesniej nie dalo rady, a to i tak byl cud ze mieli wolne 3h :) takze wzor wybrany,termin jest,teraz tylko czekam :)

dziekuje dziewczyny za dalsze podpowiedzi,ale juz zapisalam sie do tat studio, na 2 grudnia, bo wczesniej nie dalo rady, a to i tak byl cud ze mieli wolne 3h :) takze wzor wybrany,termin jest,teraz tylko czekam :)

nie wiem dokladnie jak tatuaze tam wykonują, ale chyba dość znany i dobry jest salon za kościołem mariackim, koło biletów zkm, ja tam robiłam kolczyk
jak robic tatuaż to tylko w Świoście (Sopot).
Full profesja!!!!
http://swiost.com/
wiesz co terminu dokładnie nie pamiętam ale to było jakieś 2- 3 tygodnie ale ja umawiałam się w styczniu może miesiąc jest ważny ile mają klientów.
oooo jakbys mogła to zapytaj przy okazji.bede wdzięczna:)Może bedą pytac o jakie miejsce chodzi na ciele,wiec odrazu mówię,ze chcialabym zrobic z tyłu na łopatce,wiec moze to nie bedzie mialo az takiego wpływu na organizm po ciąży.
justi30 jesli chodzi o moje pytanie do kanki9 to dotyczylo tego ile trzeba czekac zeby sie dostac do TAT STUDIO :) mam nadzieje,ze nie dluzej niz 3 tyg :(

A jesli chodzi o pytanie o to ile trzeba odczekac po porodzie to ja ci nie pomoge, ale wierze ze dziewczyny wiedza :) takze czekamy na odpowiedzi :)
no chyba z justi30 chcesz to moge sie jutro dowiedziec w salonie bezposrednio bo bede do nich jechac :)

no wlasnie,ile powinno sie odczekac po porodzie zeby bez obaw zrobic?
kanka9 a powiedz mi pamietasz moze czy dlugo musialas czekac?

ja też juz byłam umowiona do tat studio ale dowiedziałam się że jestem w ciąży i termin odwołałam ;-). Ale to właśnie to studio mi polecano i podobno jest najlepsze u nas. I jak się znowu zdecyduje a korci mnie strasznie to też tylko tam ;-). Może to głupie pytanie ale czy po porodzie trzeba coś odczekac żeby moc zrobić tatuaż albo jak się karmi piersią? czy to nie ma wpływu?
http://forum.trojmiasto.pl/TATUAZ-w-3miescie-pomozcie-t9879,1,16.html?hl=tatuaże#hl
trochę poszperałam i chyba chodzi o L-Tattoo...
ja w gdyni to znam tylko jeden salon, pittbul czy jakos tak oni sie nazywali, ale srednio polecam... choc pewnie to nie ten :)

kurcze nagrzalam sie, a boje sie ze mi powiedza ze przez najblizsze 3 tyg nie maja czasu :( dlatego musze sie ubezpieczyc i szukac kogos poza Tat studio ....

ja w gdyni to znam tylko jeden salon, pittbul czy jakos tak oni sie nazywali, ale srednio polecam... choc pewnie to nie ten :)

kurcze nagrzalam sie, a boje sie ze mi powiedza ze przez najblizsze 3 tyg nie maja czasu :( dlatego musze sie ubezpieczyc i szukac kogos poza Tat studio ....

a ja pamiętam, że kiedyś (a było to jakieś 9 lat temu) polecali studio w Gdyni, które było rekomendowane przez Liroya... ale nie pamiętam nazwy i nie wiem czy coś się nie zmieniło - ale pamiętam, że wszyscy (wtedy) mówili, że jest najlepsze w 3mieście...
no ja za swoj 5 lat temy tez dalam tylko 100 :P no ten moj przyszly brzuszno-plecowy:P tez ma miec okolo 15-20cmi tez jeden kolor.no mam nadzieje,ze sie w 400 zmieszcze...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry