Widok

salon tatuazu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, chcialam was zapytac czy znacie jakis dobry salon tatuazu?a moze jakis wasz znajomy czy ktos pracuje w takim salonie?
chcialabym zrobic sobie drugi tatuaz ale juz tym razem w poleconym studiu. Mam na oku Tat-studio w Gdansku, moze ktoras z was albo waszych znajomych korzystal z ich uslug?we mnie wzbudzili zaufanie,ale zawsze warto popytac :)

z gory dzieki :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki Olenka za informację:-)
tzn nie masz biust tylko będziesz miala bo widze ze jeszcze malenstwo jest w srodku :) no a ja pytalam o czas juz po porodzie :) takze jak bedzie biust duzy to moze byc to po prostu dla ciebie niewtgodne, ale z ich strony nic nie przeszkadza, zeby zrobic tatuaz nawet miesiac po :)

aaaaaaaa pytalam,tylko zapomnialam napisac :)

otoz wlascicielka powiedziala, ze jesli na łopatce to może być, no chyba, że masz ogromny biust jeszcze z mleczkiem,bo wtedy to może być uciążliwe żeby zakladać i ściągać ramiączko,bo może się miejsce z tatuażem podrażnić. w każdym razie jeśli chodzi o to akurat miejsce to nie ma przeciwskazań :)

jak bys mogla to nie zapomnij zapytac o czas jaki nalezy odczekac po porodzie.z góry dziekuje:-)
dziekuje dziewczyny za dalsze podpowiedzi,ale juz zapisalam sie do tat studio, na 2 grudnia, bo wczesniej nie dalo rady, a to i tak byl cud ze mieli wolne 3h :) takze wzor wybrany,termin jest,teraz tylko czekam :)

dziekuje dziewczyny za dalsze podpowiedzi,ale juz zapisalam sie do tat studio, na 2 grudnia, bo wczesniej nie dalo rady, a to i tak byl cud ze mieli wolne 3h :) takze wzor wybrany,termin jest,teraz tylko czekam :)

nie wiem dokladnie jak tatuaze tam wykonują, ale chyba dość znany i dobry jest salon za kościołem mariackim, koło biletów zkm, ja tam robiłam kolczyk
jak robic tatuaż to tylko w Świoście (Sopot).
Full profesja!!!!
http://swiost.com/
wiesz co terminu dokładnie nie pamiętam ale to było jakieś 2- 3 tygodnie ale ja umawiałam się w styczniu może miesiąc jest ważny ile mają klientów.
oooo jakbys mogła to zapytaj przy okazji.bede wdzięczna:)Może bedą pytac o jakie miejsce chodzi na ciele,wiec odrazu mówię,ze chcialabym zrobic z tyłu na łopatce,wiec moze to nie bedzie mialo az takiego wpływu na organizm po ciąży.
justi30 jesli chodzi o moje pytanie do kanki9 to dotyczylo tego ile trzeba czekac zeby sie dostac do TAT STUDIO :) mam nadzieje,ze nie dluzej niz 3 tyg :(

A jesli chodzi o pytanie o to ile trzeba odczekac po porodzie to ja ci nie pomoge, ale wierze ze dziewczyny wiedza :) takze czekamy na odpowiedzi :)
no chyba z justi30 chcesz to moge sie jutro dowiedziec w salonie bezposrednio bo bede do nich jechac :)

no wlasnie,ile powinno sie odczekac po porodzie zeby bez obaw zrobic?
kanka9 a powiedz mi pamietasz moze czy dlugo musialas czekac?

ja też juz byłam umowiona do tat studio ale dowiedziałam się że jestem w ciąży i termin odwołałam ;-). Ale to właśnie to studio mi polecano i podobno jest najlepsze u nas. I jak się znowu zdecyduje a korci mnie strasznie to też tylko tam ;-). Może to głupie pytanie ale czy po porodzie trzeba coś odczekac żeby moc zrobić tatuaż albo jak się karmi piersią? czy to nie ma wpływu?
http://forum.trojmiasto.pl/TATUAZ-w-3miescie-pomozcie-t9879,1,16.html?hl=tatuaże#hl
trochę poszperałam i chyba chodzi o L-Tattoo...
ja w gdyni to znam tylko jeden salon, pittbul czy jakos tak oni sie nazywali, ale srednio polecam... choc pewnie to nie ten :)

kurcze nagrzalam sie, a boje sie ze mi powiedza ze przez najblizsze 3 tyg nie maja czasu :( dlatego musze sie ubezpieczyc i szukac kogos poza Tat studio ....

ja w gdyni to znam tylko jeden salon, pittbul czy jakos tak oni sie nazywali, ale srednio polecam... choc pewnie to nie ten :)

kurcze nagrzalam sie, a boje sie ze mi powiedza ze przez najblizsze 3 tyg nie maja czasu :( dlatego musze sie ubezpieczyc i szukac kogos poza Tat studio ....

a ja pamiętam, że kiedyś (a było to jakieś 9 lat temu) polecali studio w Gdyni, które było rekomendowane przez Liroya... ale nie pamiętam nazwy i nie wiem czy coś się nie zmieniło - ale pamiętam, że wszyscy (wtedy) mówili, że jest najlepsze w 3mieście...
no ja za swoj 5 lat temy tez dalam tylko 100 :P no ten moj przyszly brzuszno-plecowy:P tez ma miec okolo 15-20cmi tez jeden kolor.no mam nadzieje,ze sie w 400 zmieszcze...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry