Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ciekawe czy nie trzeba im zapłacić czasem żeby przysłali instruktaż jak się składa długopisy, a w środku najprostszy długopis 3elementowy za grosze. Przynajmniej kiedyś to wyglądało jakoś tak.

Ciekawa jaka stawka za 1 długopis?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z tego co wiem trzeba im wysłać 100zł.
Nie dawno się orientowałam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
100 zł? a jakie są realne możliwości zarobku? czy faktycznie da się zarobić te 1600 zł czy trzeba by składać te długopisy dzień i noc?płacą np 2 grosze za sztukę albo jakoś tak? no i naprawdę nie rozumiem po co to zdjęcie do cv,przecież to żenada jest...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
http://gdynia.olx.pl/skladanie-dlugopisow-iid-78186350
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy wy wszyscy jestescie normalni.Pomyslcie do cholery.Gdzie tu logika kto sklada w ten sposob dlugopisy ,maszyny robia samochody a dlugopisy musza ludzie skrecac...noz k,,,,To oni by musieli najac ludzi w siedzibie do rozsylania dlugopisow(zamiast skrecania na miejscu) przeciez to nie ma sensu taki dlugopis w hurcie musialby kosztowac z 5 zl .Kto recznie sklada dlugopisy idioci ,
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 13
Dodatkowo gdyby placili po 1600 to wszyscy by tam pracowali
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja p..ole,czlowiek zadaja grzeczne pytanie to go od idiotow wyzywaja...
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8
niestety, też to zauważyłem, widać jednak taka specyfika, że na pytanie musisz dostać kąśliwą odpowiedź, która niejednokrotnie będzie Cię obrażać.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam się tylko bierz poprawkę Napisałem x felietonów na ten temat gdzie przedstawiam czarno na białym że jest to poprostu niemożliwe.Na co dostaje odpowiedz "Nie zna Pan jakiejś uczciwej firmy składającej długopisy" no ręce opadają stąd te nerwy:)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawda jest tak,ze owszem samemu trzeba skladac te dlugopisy,ale potem zeby miec jakies z tego pieniadze,to trzeba samemu te dlugopisy sprzedac...O to jest cala prawda o tej pracy...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
grzeczne aczkolwiek bezdennie głupie pytanie o_O
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
a znasz takie powiedzenie
"głupie pytanie, głupia odpowiedź" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Kasiula1986 - rozumiem, że zamieściłaś ten link w ramach żartu?

p.s. jaki piękny suwaczek!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
znajoma znajomej kleiła jakieś muszelki i dostawała kasę. koleś przyjeżdzał raz na jakiś czas i odbierał sklejone i normalnie płacił. jak sie dowiem to napiszę. ale oszustwa nie było - chyba nadal dorabia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
a slyszeliscie o firmiecompare union tez sklada dlugopisy nie moge nic o nich znalezc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Compare Union to sa oszusci jak sie wplaciło 8zl odrazu skasowal meila i nici z długopisow
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest totalna sciema i oszustwo,tylko spróbuj a się przekonaj jak Cię wyportkują!!!!!!!!Powodzenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za te 100 zł:
Dochodzą pocztą "materiały" a w nich opis jak robić w internecie (kiedyś w gazecie) ogłoszenia o składaniu długopisów i doić z innych naiwniaków po 100 zł od sztuki :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Było chyba o tym niedawno w TV?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry